The Phantom of the Opera Broadway tickets

Phantom of the Opera i New York

Bestill The Phantom of the Opera på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger! Musikalen The Phantom of the Opera har blitt fremført på Majestic Theatre siden det åpnet i 1988 og dette er et av de største og flotteste teatrene på Broadway. Det er med god grunn at musikalen er så populær. Jeg anbefaler absolutt å se The Phantom of the Opera eller et av de mange andre Broadway showene når du er i New York. Det er en veldig underholdende opplevelse!

Beklager, dette showet har avsluttet

Dersom du vil se en annen klassiker, se Chicago eller Wicked på Broadway

Contents

Lengstgående musikal på Broadway

The Phantom of the Opera er produsert av Andrew Lloyd Webber og dette er den lengstgående musikalen på Broadway, noensinne. Musikalen er basert på den franske boken Le Fantôme de l’Opéra, skrevet av Gaston Leroux. Den forteller historien om en maskert karakter som lurer i katakombene under operahuset i Paris og som spøker alle som bor der. Han er stupforelsket i Christine, en ung og uskyldig soprano, og han vier hele sitt liv til karrieren hennes.

The Phantom of the Opera Broadway Tickets - Fantomet og Christine The Phantom of the Opera Broadway Tickets - Maskerade

Fantomets kjærlighet til Christine

I 1881 i det berømte operahuset i Paris blir soprano primadonna Carlotta frekt avbrutt av fantomet under øvelsene sine. Hun nekter å opptre samme kveld, noe som fører til at eierne av operahuset får et stort problem. Motvillige velger de å gi Christine en audition. Hun er en av korjentene og hun overrasker alle med sin nydelige stemme. Men hvordan kunne de ha unngått å legge merke til henne? Og hvem har lært henne å synge så flott?

Forestillingen har et utrolig scenedesign, flotte kostymer og ikke minst den imponerende musikken til Andrew Lloyd Webber. Hvis du ønsker å oppleve en ekte klassiker burde du definitivt se The Phantom of the Opera.

The Phantom of the Opera Broadway Tickets - Dekor The Phantom of the Opera Broadway Tickets - Båttur

Hvordan kjøpe The Phantom of the Opera Broadway tickets?

Billettene til The Phantom of the Opera fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.
Erics tips: The Phantom of the Opera er definitivt den mest overdådige og grandiose musikalen som noensinne har gått på Broadway. Selv om du ikke er noen fan av klassisk opera, vil du sette pris på handlingen, scenedekoren og kostymene. Det er så mye som foregår på scenen at det er vanskelig å vite hvor du skal se! Ikke glem å ta en tur i lobbyen under pausen for å kjøpe deg litt snacks eller noe å drikke, for fantomet slutter aldri å spøke…

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 8 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Majestic Theatre, 245 West 44th Street
 • Hjelpemidler: T
 • Klikk her for å se Majestic Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt