The Ride i New York

Kjøp billetter nå
the ride bus in new york city

The Ride i New York er virkelig en helt unik opplevelse. Dette er nemlig ikke en ordinær sightseeingtur. Den høyteknologiske bussen tar deg med på en interaktiv tur rundt Manhattan. Gjennom turen vil du få se den mangfoldige befolkningen i New York, som er en miks av alle slags mennesker, noe som er en av grunnene til at New York City er en så kompleks, interessant og uforutsigbar by!

Bestill billetter til The Ride her

The Ride gjennom New York City

The Ride i New York gir sine passasjerer muligheten til å oppleve New York City på en helt spesiell måte, og den er populær blant både New Yorkere og turister. Rundturen er interaktiv og morsom, spesielt fordi den inkluderer improvisert komedie, Broadway sanger og forestillinger, pluss at du får høre interessante fakta om byen. Dette er en super aktivitet å inkludere i turen din til New York. The Ride er forskjellig fra Hop-on Hop-off bussene ettersom The Ride ønsker å gi besøkende en rask tur gjennom byen, i tillegg til underholdning. Bussen frakter deg rundt byen på en 6,8 kilometer lang rute og fra panoramavinduene kan du ta bilder av noen av New Yorks største severdigheter.

En interaktiv buss

The Ride-turen varer i 75 minutter og den høyteknologiske bussen har plass til 49 passasjerer. Bussen har også 40 plasma TV-skjermer og over 3000 LED-lys. For ikke å glemme de store panoramavinduene på bussens langside og i taket, noe som gir deg en utrolig utsikt over gatene i New York. Bussen har tre rader med stadion-aktige seter som står sidelengs, nesten som et bevegende teater. Det er ingen dårlige sitteplasser på bussen. The Ride har også sin egen personlighet og sammen med den komiske guiden er du garantert en morsom tur gjennom byen! Det er gøy å se både gruppens overraskelse og de originale forbipasserende på gaten. Men dette er litt av New Yorks sjarm; rare ting er ikke så uvanlig å få øye på.

The Ride i NYC - Passasjerer The Ride i NYC - The Wave

Hva kan du forvente av The Ride i New York?

Vel ombord på bussen kommer du først til å møte guidene, Scott og Jackie. Etter hvert som The Ride i New York begynner vil du bli introdusert til forbigående på gaten. Noen av disse menneskene er skuespillere som er med på showet, mens andre er helt vanlige folk på gaten. Som en gruppe vil dere kommunisere med de forbipasserende ved å vinke eller synge med til «New York, New York». Det blir som et toveis show!

Bussen kjører forbi noen av New Yorks høydepunkt og mest populære severdigheter, slik som Empire State Building, Grand Central Station, Central Park, Chrysler Building og Times Square. Din kunnskap om New York vil også bli satt på prøve. Vær forberedt på at alt kan hende, når som helst!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 75 minutter
  • Avgangssted: 42nd Street og 8th Avenue
  • Avgangstider: Flere avganger i løpet av dagen
  • Anbefalt alder: 6 år og eldre

Bestill billetter til The Ride her

The Ride i NYC - Danser The Ride i NYC - Verten

The Ride med Rabattkort

Hvis du for eksempel har ett New York Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass er The Ride en av attraksjonene du kan velge mellom. Ved å bruke rabattkort betaler du mindre for denne artige opplevelsen og du kan til og med reservere en plass på forhånd.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt