Transport fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK

Transport fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK

JFK og LaGuardia ligger omtrent 1,5 mil fra hverandre. De beste alternativene for transport mellom disse flyplassene er enten å benytte seg av en gul taxi på flyplassen, eller å forhåndsbestille transport. Prisene er omtrent de samme, men hvis du reiser med en større gruppe så er det billigere å forhåndsbestille transport med «car service» (en SUV eller van) ettersom en taxi bare har plass til tre passasjerer.

Du kan spare mye stress og tid hvis du forhåndsbestille transport ettersom du slipper å måtte ordne det når du ankommer flyplassen. Dette kan være spesielt slitsomt ettersom du må komme deg til den andre flyplassen i tide til neste fly. Les videre om alternativene for transport fra JFK til LaGuardia og fra LaGuardia til JFK.

Hvordan bestille transport med privat bil eller minibuss (car service)?

Når du bestiller dette transportalternativet fra John F. Kennedy International flyplass (JFK) til LaGuardia flyplass (LGA) eller vice versa så må du fylle inn flynummer/detaljer for flyet ditt før du kan gjennomføre bestillingen.

Du kan velge mellom en Sedan for opptil tre passasjerer, en større bil for opptil fem passasjerer eller en SUV for opptil seks passasjerer. Det eneste du trenger å gjøre er å vise frem bekreftelsen (som du får tilsendt på e-post og kan printe ut) til sjåføren.

Vær oppmerksom på at dette er privat transport mellom flyplassene, dvs. at prisen er det samme uansett hvor mange personer som reiser. Reiser dere med en større gruppe så blir prisen per person billigere.

Alternativer for transport

JFK til LGA / LGA til JFK med en Sedan (opptil tre passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en Sedan her

JFK til LGA / LGA til JFK med en større bil (opptil fem passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en større bil her

JFK til LGA / LGA til JFK med en SUV (opptil seks passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en SUV her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt