Transport fra JFK til Newark eller fra Newark til JFK

Transport fra JFK til Newark eller fra Newark til JFK

Det finnes mange alternativer for transport fra JFK til Newark eller fra Newark til JFK. Du kan ta tog fra flyplass til flyplass, men det eneste problemet er at du må bytte tog to ganger. Derfor anbefaler jeg ikke dette hvis du mye bagasje og dårlig med tid, spesielt fordi du er nødt til å kjøpe tre forskjellige billetter for denne reisen.

Contents

Taxi fra JFK til Newark eller Newark til JFK

Det er et bedre alternativ å benytte seg av en taxi, men jeg anbefaler det ikke. Dette er fordi JFK Airport ligger i staten New York og Newark ligger i staten New Jersey, og flyplass-taxiene har rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. I tillegg til dette så kjører de ofte gjennom Manhattan, noe som kommer til å koste deg enda mer.

Hvis du bestemmer deg for å ta en taxi så kan du forvente deg en taxiregning på $ 160 + to forskjell bomavgifter, $ 20 i Newark flyplasstillegg og tips. En taxi fra Newark til JFK vil koste deg mindre enn det. Jeg anbefaler derfor alltid at du heller forhåndsbestiller privatbil med med sjåfør, noe som er betydelig mye billigere. Dette er også et godt alternativ hvis du reiser med flere personer ettersom du kan bestille en SUV for opptil seks passasjerer. Hvis dere skulle ha tatt taxi så måtte dere ha to taxier for å få plass.

Hvordan bestiller jeg transport med privat bil eller minibuss (car service)?

Du sparer penger på å forhåndsbestille transport med bil eller minibuss, pluss at det kan spare deg for mye styr og stress med å skulle ordne det når du ankommer flyplassen. Når du bestiller dette alternativet for transport fra John F. Kennedy International flyplass (JFK) til Newark flyplass (EWR) eller vice versa så må du fylle inn flynummer/detaljer for flyet ditt før du kan gjennomføre bestillingen.

Du kan velge mellom en Sedan for opptil tre passasjerer, en større bil for opptil fem passasjerer eller en SUV for opptil seks passasjerer. Det eneste du trenger å gjøre er å vise frem reisekupongen (som du får tilsendt på e-post og kan printe ut) til sjåføren.

Vær oppmerksom på at dette er privat transport mellom flyplassene, dvs. at prisen er den samme uansett hvor mange personer som reiser. Reiser dere med en større gruppe så blir prisen per person billigere.

Alternativer for transport

JFK til EWR / EWR til JFK med en Sedan (opptil tre passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en Sedan her

JFK til EWR / EWR til JFK med en større bil (opptil fem passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en større bil her

JFK til EWR / EWR til JFK med en SUV (opptil seks passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en SUV her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt