Vilkår og betingelser for New York-konkurranse

Vilkår og betingelser for New York-konkurranse
NEW YORK MEDIA GROUP B.V.

Contents

1. GENERELT

1.1 Følgende vilkår og betingelser gjelder for konkurransen som heter «Vinn en reise til New York».

1.2 Konkurransen organiseres av New York Media Group B.V., Stadhouderskade 14, 1054 ES Amsterdam.

1.3 Premien deles ut av New York Media Group B.V.

1.4 Konkurransen vil vare fra 1. januar 2024 og avsluttes den 17. mars 2024, kl. 23:59.

1.5 Ved å delta i konkurransen, sier deltaker seg automatisk enig i gjeldende Vilkår og Betingelser, samt Personvernpolicy og Vilkår og Betingelser for New York Media Group B.V.

2. DELTAKELSE

2.1 Deltakelse i denne konkurransen er åpen for personer som er 21 år og eldre, som bor i og besitter et gyldig pass fra et EU-land, Norge, Sveits, Andorra eller Storbritannia.

3. GENERELLE REGLER FOR DELTAKELSE

3.1 Deltakere kan ikke utlede noen rettigheter og/eller motta kompensasjon for å delta i denne konkurransen, med mindre det eksplisitt står skrevet i gjeldende vilkår og betingelser.

4. DELTAKELSE

4.1 For å delta i denne konkurransen, må følgende gjøres før den 17. mars 2024, kl. 23:59: meld deg på det gratis nyhetsbrevet via det dedikerte registreringsskjemaet for konkurransen.

4.2 Bare e-poster oppgitt under tidsperioden av konkurransen, via det dedikerte påmeldingsskjemaet er kvalifisert for å delta i trekningen av prisen.

4.3 E-poster som allerede er påmeldt det gratis nyhetsbrevet før starten av konkurransen, eller som en påmeldt via andre påmeldingsskjemaer enn det dedikerte påmeldingsskjemaet for konkurransen må fortsatt oppgi sin e-post via det dedikerte påmeldingsskjemaet for å kunne delta i trekningen av prisen.

4.4 For å kunne delta i konkurransen må deltakeren være påmeldt nyhetsbrevet som er gratis til vinneren er trukket. Deltakere som har meldt seg av nyhetsbrevet før vinneren er trukket vil ikke lenger bli vurdert for trekning av prisen.

5. PREMIER OG VINNERE

5.1 Vinneren trekkes tilfeldig ved hjelp av et dataprogram som produserer et beviselig tilfeldig resultat blant de gyldige oppføringene som er mottatt i løpet av konkurransetidsrommet.

5.2 Vinneren blir kontaktet per e-post.

5.3 Dersom vinneren ikke kan bevise at han eller hun er 21 år eller eldre, eller ikke er i besittelse av et gyldig pass fra et av de tidligere nevnte landene (se punkt 2.1), og derfor ikke møter kravene, kan ikke prisen bli delt ut. En ny vinner blir da valgt.

5.4 Etter å ha bekreftet med vinneren at alle kvalifikasjoner for deltakelse er oppfylt (se punkt 2.1), vil New York Media Group B.V. be vinneren om hun / han vil kreve premien. Vinneren må svare på New York Media Group B.V. via e-post innen 7 dager etter varsling (eksakt frist vil bli spesifisert i e-posten). Hvis vinneren ikke svarer New York Media Group B.V. innen fristen som er angitt i e-posten, blir vinneren diskvalifisert, og en ny vinner vil bli utnevnt. Som et resultat vil alle rettigheter til kompensasjon opphøre for den opprinnelige vinneren, uten mulighet for anke

5.5 Premien som tilbys er en 4 dager lang tur til New York med 3 hotellnetter for 2 personer, tilsvarende en verdi av totalt $ 2 500 for det vinnende paret. Reisen inkluderer: fly til og fra New York, et opphold på 3 netter i et hotellrom med en dobbeltseng og to rabattkort for 5 attraksjoner (eller tilsvarende dette). Mat, drikke, reiseforsikring, ESTA/Visa er ikke inkludert i prisen. Disse kostnadene er på vinners egen regning.

5.6 Premien er ikke-overførbar og kan ikke videreselges, byttes eller utbetales i kontanter.

5.7 Vinneren må melde fra om og betale eventuell skatt av gevinsten.

5.8 Vinneren må bekrefte datoene for reisen til New York Media Group B.V. før 5. april 2024. Reisen er nødt til å inntreffe før 30. april 2025.

5.9 New York Media Group B.V. forbeholder seg retten til å bytte ut premien, uten å melde fra om det, til en premie av lik verdi, dersom dette er påkrevd eller ansett som nødvendig av New York Media Group, på grunn av spesielle omstendigheter.

6. PERSONOPPLYSNINGER

6.1 New York Media Group B.V. vil be vinneren om nødvendige personopplysninger som er påkrevd for å gjennomføre bestilling av premien. Dette inkluderer fotokopier av vinnernes pass.

6.2 Hver deltaker er ansvarlig for at enhver personopplysning som han eller hun kommuniserer med New York Media Group B.V., innen rammeverket av denne konkurransen, er korrekt, oppdatert og fullstendig.

6.3 Vinneren gir New York Media Group B.V. tillatelse til å bruke hans eller hennes personopplysninger (fornavn og første bokstav i etternavnet), samt et bilde, tatt på vinnerens tur til New York, som velges av vinneren og kan kun brukes til markedsføring/PR. Dette kan brukes på ethvert medium, uten at vinner kompenseres med noen rettigheter eller fordeler ved siden av den utdelte premien.

6.4 Ved å oppgi denne informasjonen, sier deltaker seg enig i at New York Media Group B.V. lagrer denne informasjonen i tråd med GDPR og bruker det til å dele ut premien.

7. ANSVAR

7.1 Verken New York Media Group B.V. og noen av deres ansatte eller tilknyttede tredjeparter er ansvarlig for skader eller utgifter pådratt i sammenheng med deltakelse i konkurransen og/eller ved å la være å delta. Dette gjelder både premieutdeling, mottakelse og bruk av premien.

7.2 Deltakere er enig i at de deltar i konkurransen på egen risiko og deltaker er ansvarlig for å anskaffe seg reiseforsikring.

7.3 New York Media Group B.V. er ikke ansvarlig for (konsekvensene av) enhver feil eller mangel med premien.

7.4 Ved å akseptere konkurransens premie, sier vinneren seg enig i alle punktene til gjeldende vilkår og betingelser.

7.5 Skrivefeil eller lignende feil teller ikke som grunnlag for ytterligere forpliktelser for New York Media Group B.V.

8. GJENSTÅENDE

8.1 New York Media Group B.V. forbeholder seg retten til å tilpasse eller endre gjeldende vilkår og betingelser så lenge konkurransen varer, eller å avslutte konkurransen tidlig dersom nødvendig. Deltakere kan ikke utlede noen rettigheter av dette mot New York Media Group B.V.

8.2 Disse retningslinjene er basert på adferdskodeksen for kommersielle sjansespill.

9 KORONAVIRUS OPPDATERING

9.1 På grunn av stengingen av de amerikanske grensene kunne ikke turen i 2020 finne sted. Alle som deltok i 2020-konkurransen kan melde seg på 2024-konkurransen på nytt ved å bruke det spesielle 2024-påmeldingsskjemaet.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt