Vinn en reise til New York!

Vinn en reise til New York!

Vinn en reise til New York! Har du lyst til å besøke New York i 2023 eller 2024? Da bør du ta del i denne høst-konkurransen. NewYork.no deler ut en tur for to til The Big Apple! Turen inkluderer fly tur/retur, et hotell i hjertet av Manhattan og billetter til et gitt antall toppattraksjoner. Ta del i denne konkurransen, så er du kanskje på Times Square, før du vet ordet av det!

Konkurransen er nå avsluttet

Contents

Nøyaktig hva inngår i premien?

  • Tur/retur flyreise til New York for to personer
  • Du velger selv avreisedato!
  • Tre netters opphold på Manhattan
  • CO2-utslipp kompensert

En super opplevelse i New York med inngang til:

  • Edge eller Summit
  • Hop-on-hop-off-buss
  • Sykkelutleie
  • One World Observatory
  • 9/11 Museum
  • Båttur med Circle Line

Ikke inkludert

Andre utgifter, som mat og drikke, reiseforsikring og ESTA/visa-søknader er ikke inkludert og må tas på egen regning.

Delta i konkurransen

For å kunne vinne denne reisen, måtte du abonnere på nyhetsbrevet og være medlem innen tidspunktet for trekning. Hver e-postadresse som registreres hos New York Media Group B.V. mellom 12. september 2023 og 5. november 2023, er med i trekningen for å vinne premien.

Viktig

Vennligst merk: minstealder for å delta i denne konkurransen er 21 år.

Vennligst les vilkår og betingelser for New York-konkurransen her.

Konkurransen 2023

Vinneren av konkurransen våren 2023 er Fiona S. Fiona har med glede tatt imot premien og gleder seg til å reise til New York.

Vinneren av konkurransen høsten 2023 er Diana K. Diana ble gledelig overrasket da hun fikk vite at hun er vinneren, og har med glede tatt imot premien. Sammen skal vi planlegge en uforglemmelig reise for henne.

Vinn en reise til New York 2023 - høst-konkurransen

Konkurransen 2022

Vinneren av 2022-konkurransen, som fant sted sommeren 2022, ble kunngjort 9. september 2022. Esa H. tok imot prisen, og sammen med partneren sin reiste de til New York i februar 2023: «Vi har kommet tilbake fra turen, og det var fantastisk! Været var flott, til tider nesten 20 grader, noe som var eksepsjonelt varmt. Alt i alt var turen fantastisk og alle arrangementene fungerte bra. Takk igjen for premien!»

Vinn en reise til New York - Konkurransen 2022 Vinn en reise til New York - Vinneren i konkurransen 2022

2018-konkurransen

Vinneren av konkurransen som fant sted i løpet av høsten, 2018, ble annonsert den 2. desember. Inge S. tok imot premien og dro til New York sammen med kjæresten sin i mars, 2019. «Vi hadde det virkelig fint på denne turen. Det var en utrolig opplevelse i denne fantastiske byen. Appen fra newyork.no og alle anbefalingene vi fikk gjorde turen ekstra spesiell. Vi kommer gjerne tilbake for å se mer!»
Vinn en tur til New York - Brooklyn Bridge Vinn en tur tilNew York - Skylinen

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt