Vinn en reise til New York!

Vinn en reise til New York!

Vinn en reise til New York! Har du lyst til å besøke New York i 2024? Da bør du delta i denne konkurransen. NewYork.no deler ut en tur for to til The Big Apple! Turen inkluderer fly tur/retur, et hotell i hjertet av Manhattan og billetter til et gitt antall toppattraksjoner. Ta del i denne konkurransen, så er du kanskje på Times Square, før du vet ordet av det!

Vinneren er kunngjort!

Contents

Nøyaktig hva inngår i premien?

  • Tur/retur flyreise til New York for to personer
  • Du velger selv avreisedato!
  • Tre netters opphold på Manhattan
  • CO2-utslipp kompensert

En super opplevelse i New York med inngang til:

  • Empire State Building
  • Circle Line Cruise
  • Hop-on-hop-off-buss
  • Edge
  • 9/11 Museum

Ikke inkludert

Andre utgifter, som mat og drikke, reiseforsikring og ESTA/visa-søknader er ikke inkludert og må tas på egen regning.

Delta i konkurransen

For å kunne vinne denne reisen, var du nødt til å abonnere på nyhetsbrevet og være medlem innen tidspunktet for trekning. Hver e-postadresse som ble registrert hos New York Media Group B.V. mellom 1. januar 2024 og 17. mars 2024, er med i trekningen for å vinne premien.

Viktig

Vennligst merk: minstealder for å delta i denne konkurransen er 21 år.

Vennligst les vilkår og betingelser for New York-konkurransen her.

Konkurransen 2024

Vinneren av 2024-konkurransen er Dagmar B. Dagmar har med glede tatt imot premien og gleder seg til sin første tur til New York med familien.

Vinn en reise til New York - Konkurransen 2024

Konkurransen 2023

Vinneren av konkurransen høsten 2023 er Diana K. Diana ble gledelig overrasket da hun fikk vite at hun er vinneren, og har med glede tatt imot premien. Sammen skal vi planlegge en uforglemmelig reise for henne.

Vinn en reise til New York 2023 - høst-konkurransen

Vinneren av vårkonkurransen 2023 var Fiona S. Sammen med sin mor reiste Fiona til New York i mars 2024. «Det var en stor drøm som gikk i oppfyllelse da jeg vant denne konkurransen. Jeg reiste med høye forventninger og kom hjem med en koffert fylt med minner for livet, og en kjærlighet til byen som tok oss med storm. Det er definitivt ikke siste gang vi reiser til New York. En stor grunn til at vi kunne nyte den magiske stemningen i New York, er Eric. Han hjalp oss uvurderlig og gjorde hele reisen så enkel at vi bare trengte å bruke energi på å velge neste fantastiske severdighet.»

Vinn en reise til New York 2023 - vårkonkurransen

Konkurransen 2022

Vinneren av 2022-konkurransen, som fant sted sommeren 2022, ble kunngjort 9. september 2022. Esa H. tok imot prisen, og sammen med partneren sin reiste de til New York i februar 2023: «Vi har kommet tilbake fra turen, og det var fantastisk! Været var flott, til tider nesten 20 grader, noe som var eksepsjonelt varmt. Alt i alt var turen fantastisk og alle arrangementene fungerte bra. Takk igjen for premien!»

Vinn en reise til New York - Konkurransen 2022 Vinn en reise til New York - Vinneren i konkurransen 2022

2018-konkurransen

Vinneren av konkurransen som fant sted i løpet av høsten, 2018, ble annonsert den 2. desember. Inge S. tok imot premien og dro til New York sammen med kjæresten sin i mars, 2019. «Vi hadde det virkelig fint på denne turen. Det var en utrolig opplevelse i denne fantastiske byen. Appen fra newyork.no og alle anbefalingene vi fikk gjorde turen ekstra spesiell. Vi kommer gjerne tilbake for å se mer!»
Vinn en tur til New York - Brooklyn Bridge Vinn en tur tilNew York - Skylinen

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt