Vinn en reise til New York!

Vinn en tur til New York

Vinn en reise til New York! Har du lyst til å besøke New York i 2023 eller 2024? Da bør du ta del i denne konkurransen. NewYork.no deler ut en tur for to til The Big Apple! Turen inkluderer fly tur/retur, et hotell i hjertet av Manhattan og billetter til et gitt antall toppattraksjoner. Ta del i denne konkurransen, så er du kanskje på Times Square, før du vet ordet av det!

Delta her!

Nøyaktig hva inngår i premien?

  • Tur/retur flyreise til New York for to personer
  • Du velger selv avreisedato!
  • Tre netters opphold på Manhattan
  • CO2-utslipp kompensert

En super opplevelse i New York med inngang til:

  • Edge eller Summit
  • Hop-on-hop-off-buss
  • Sykkelutleie
  • One World Observatory
  • 9/11 Museum
  • Båttur med Circle Line

Ikke inkludert

Andre utgifter, som mat og drikke, reiseforsikring og ESTA/visa-søknader er ikke inkludert og må tas på egen regning.

Delta i konkurransen

For å kunne vinne denne reisen, må du abonnere på nyhetsbrevet her og være medlem innen tidspunktet for trekning. Hver e-postadresse som registreres hos New York Media Group B.V. mellom 1. januar 2023 og 26. mars 2023, er med i trekningen for å vinne premien.

Viktig

Vennligst merk: minstealder for å delta i denne konkurransen er 21 år.

Vennligst les vilkår og betingelser for New York-konkurransen her.

Konkurransen 2022

Vinneren av 2022-konkurransen, som fant sted sommeren 2022, ble kunngjort 9. september 2022. Esa H. tok imot prisen, og sammen med partneren sin reiste de til New York i februar 2023: «Vi har kommet tilbake fra turen, og det var fantastisk! Været var flott, til tider nesten 20 grader, noe som var eksepsjonelt varmt. Alt i alt var turen fantastisk og alle arrangementene fungerte bra. Takk igjen for premien!»

Konkurranse 2022 Konkurranse 2022 - Vinneren

2018-konkurransen

Vinneren av konkurransen som fant sted i løpet av høsten, 2018, ble annonsert den 2. desember. Inge S. tok imot premien og dro til New York sammen med kjæresten sin i mars, 2019. «Vi hadde det virkelig fint på denne turen. Det var en utrolig opplevelse i denne fantastiske byen. Appen fra newyork.no og alle anbefalingene vi fikk gjorde turen ekstra spesiell. Vi kommer gjerne tilbake for å se mer!»
Vinn en tur til New York - Brooklyn Bridge Vinn en tur tilNew York - Skylinen

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt