A Christmas Carol Broadway Tickets

A Christmas Carol Broadway Tickets

Det er lett å bestille billetter til A Christmas Carol på Broadway online. Jeg anbefaler deg å kjøpe teaterbilletter online, før du reiser til New York, slik at du kan spare tid og penger. Denne magiske nye tolkningen av juleklassikeren skrevet av Charles Dickens fremføres i Nederlander Theatre og vil garantert få deg inn i julestemningen! Alle 50+ rollene i forestillingen spilles av Tony-vinnende Jefferson Mays, noe som gjør denne enmannsforestillingen til en forbløffende teatralsk prestasjon.

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Hva handler A Christmas Carol om?

Denne forestillingen, som har som hovedkarakter den grådige Ebenezer Scrooge, vil sikkert fange hjertet til alle besøkende. Historien om Scrooge begynner på julaften, da han som vanlig oppfører seg dårlig mot folk rundt ham ved å nekte å ønske dem en god jul. Når han kommer hjem fra jobb den kvelden, blir han overrasket av spøkelset til hans også grådige tidligere forretningspartner, Jacob Marley, som lar ham vite at han skal få besøk av tre juleånder. De tre åndene representerer julens fortid, nåtid og fremtid og prøver å lære Scrooge at det er bedre å leve et mer sjenerøst liv og være vennlig mot andre mennesker. Åndene lykkes, og klarer å forvandle den grådige Scrooge til en sjenerøs og snill mann.

Hvis A Christmas Carol ikke går mens du er i New York, kan du se The Rockettes i Christmas Spectacular i stedet.

A Christmas Carol på Broadway Tickets - rollebesetningenA Christmas Carol på Broadway Tickets - Scrooge og The Ghost of Christmas Present

Hvordan kjøpe A Christmas Carol Broadway tickets?

Billettene til A Christmas Carol fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Passende for barn fra 8 år. Barn under 4 år slippes ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 1 time og 35 minutter
 • Sted: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street
 • Hjelpemidler:
 • Klikk her for å se Nederlander Theatre-setekartet

A Christmas Carol Broadway Tickets - Juleforestilling

 

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt