Matbutikker i New York

Matbutikker i New York

Finnes det matbutikker i New York? Jeg blir ofte stilt dette spørsmålet, og ja, det finnes et utvalg for å kjøpe matvarer i byen. Det finnes ikke så mange store kjeder av matbutikker, men du kan finne gode alternativer for fersk mat, økologiske produkter, pleie og kosmetikk og mer. Fortsett lesingen for å se listen over matbutikker i New York som er verdt et besøk.

Contents

Food Emporium

Food Emporium er en gourmet-kjede som spesialiserer seg på organisk og bærekraftig mat som tilbyr både sukkerfrie og glutenfrie alternativer. Food Emporium har en ferskvaredisk med varme retter og salater som man kan ta med på farten. Det finnes fire butikker i Midtown, Uptown og Downtown Manhattan.

Amazon Go Store

Amazon har lanserte en revolusjonerende måte å handle på. På Amazon Go-butikkene kan du kjøpe varer uten å sjekke ut ved en kasse. Du tar bare de varene du trenger og går ut av butikken! Det eneste du trenger for å handle her er Amazon Go appen, og selvfølgelig en bruker hos Amazon. Når du går inn i butikken scanner du QR-koden i appen, og når du forlater butikken blir du automatisk trukket for det du har handlet for. Butikkene er relativt små og fokuserer hovedsaklig på alternativer for frokost og lunsj.

Trader Joe’s

Andre kjente matbutikker i New York som tilbyr mange (sunne) matvarer og alternativer for personer med spesielle dietter. Trader Joe’s har også sitt eget varemerke, som har god verdi for pengene, så ikke nøl med å kjøpe produktene deres. Dagligvarebutikken er vanligvis ganske travel og køene er som regel ganske lange, men ting beveger seg fort her uansett. Dessuten er ventetiden verdt det for de billige produktene. Last ned min gratis Eric’s New York App for en oversikt over matbutikker i New York, inkludert den nærmeste Trader Joe’s.

Whole Foods

Sikkert den mest kjente matbutikkene i New York! Selv om prisene er litt høyere er Whole Foods et meget praktisk valg. Det finnes mange butikker på Manhattan og du kan enkelt finne alle mulige type matvarer. Det kan være alt fra ferske grønnsaker eller snacks, rengjøringsprodukter og til og med husholdningsprodukter. Whole Foods tilbyr også organiske og bærekraftige produkter, i tillegg til vegetar og vegansk, sukkerfrie og glutenfrie alternativer. Nesten alle Whole Foods butikkene på Manhattan har også en disk med varierte forhåndslagde måltider og salater du kan ta med på farten til kun et par dollar.

Erics tips: «Jeg anbefaler deg å besøke butikken på Columbus Circle, rett ved Central Park, for å kjøpe gode og ferske matvarer som du kan ta med for en piknik i parken.»

Matbutikker i New York - Whole Foods Matbutikker i New York - Whole Foods utvalg

Target Midtown

Target er en av de mest kjente billigkjedene i USA, og det er en butikk på Midtown Manhattan nær Penn Station. Du kan virkelig finne alt på Target: matvarer, klær, husholdningsprodukter, elektronikk, kosmetikk osv. Selv om Midtown-butikken er mindre enn de vanlige Target-butikkene er beliggenheten en fordel – og gjør Target til et flott alternativ for matvarehandelen!

Matbutikker i New York - utenfor Target New York Matbutikker i New York - Target New York

Apotek

Amerikanske apotek er gode alternativer for dagligvarer, da mini-butikkene ikke bare selger medisin, men også mat, klær, kosmetikk, også drikke som juice, store flasker med vann i tillegg til melk! I New York er nærmeste «drugstore» alltid i nærheten. Se etter kjeder som Duane Reade, CVS og Rite Aid.

Walmart i New Jersey

Det finnes ingen Walmart i New York City, men det finnes i nabostaten New Jersey. Det er et av dagligvarebutikkene som Newyorkere besøker, da det er et bedre alternativ for handlingen. Siden jeg ofte får spørsmål om Walmart bestemte jeg meg for å inkludere kjeden her, selv om du finner butikken i New Jersey. Walmart er en kjede med store butikker hvor du finner alt fra matvarer til elektronikk og barneleker. Om du ikke skal ta storhandelen her er det ikke verdt turen til New Jersey. Hvis du likevel bestemmer deg for å dra hit, husk å sett av nok med tid. Walmart i New Jersey er enkelt å reise til med offentlig transport. Ta buss 320 Harmon Meadow fra Port Authority.

Gatemarked

Hvorfor ikke shoppe som en ekte newyorker? Besøk en av mange markeder i New York for å kjøpe ferske produkter eller ta en matbit på farten. Disse markedene er gode alternativ istedenfor en dagligvarebutikk, og tilbyr stor variasjon av organisk og lokal mat – vanligvis er det også litt rimeligere. Det er også en fin måte å se New York fra perspektivet fra en ekte NYC-beboer. Du kan for eksempel besøke Union Square Greenmarket på mandager, onsdager, fredager og lørdager fra 08:00 til 18:00 på nord- og østsiden av Union Square.

Matbutikker i New York - CVS Pharmacy Matbutikker i New York - Duane Reade

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt