Beste kaffe i New York

Beste kaffe i New York

Kaffe i New York er en del av livsstilen. Newyorkere tar en kaffe på farten for å starte dagen, og de kan være ganske krevende når det kommer til kaffekoppen. De har en lang liste med ønsket antall espressoshots, type søtningmiddel, hvilke (plante-basert) melk de ønsker eller om de vil ha med skum eller krem. Så bestill din New York kaffe og føl deg som en newyorker fra starten av. Under turen din er det fint å slappe av med New Yorks beste kaffe, mens du beundrer byens liv og rørelse. Nedenfor finner du en liste over beste kaffe i New York.

 1. Conwell Coffee Hall

  Den gamle Life And Trust-banken i Downtown Manhattan fungerte som bankens hovedkontor frem til 1956, og i dag kan du få kaffe i denne vakre bygningen. Gå inn i Conwell Coffee Hall og beundre interiøret. Kanskje du kjenner deg igjen: Denne delen av bygningen ble nemlig brukt som filmsett i Inside Man (2006). Her kan du slå deg ned og bestille en kaffe, en matbit eller til og med en cocktail. Et flott sted å besøke når du utforsker området! Du kan også gå min Downtown Manhattan-vandrerute, som passerer Conwell Coffee Hall.

  Beste kaffe i New York - Conwell Coffee Hall

 2. % Arabica

  % Arabica er en koselig kafe i Brooklyn; de serverer skikkelig god kaffe de selv har grodd på en gård på Hawaii. Kjeden kommer originalt fra Kyoto, Japan, men har nå kaffesteder over hele verden, med også noen få kafeer på Manhattan. Ved % Arabica i Brooklyn kan du nyte utsikten over Brooklyn Bridge og Manhattan skyline, spesielt hvis du sitter i hjørnevinduet. Det er et fint sted å varme opp eller kjøle seg ned. I tillegg så har de toaletter du kan benytte deg av gratis.

  Beste kaffe i New York - Arabica

 3. Starbucks Reserve Roastery New York

  Over hele New York vil du finne en Starbucks, men Starbucks Reserve Roastery er nødt til å være på agendaen din. The Roastery med beliggenhet i Meatpacking District viser prosessen for hvordan selskapet steker sine sjeldneste og mest spesielle kaffe. Det er spredt over fire etasjer hvor du kan ta en matbit, fordype deg i kaffehåndverk, bli med på en guided tur, og selvfølgelig kan du smake på kaffen. Fordi de steker små mengder kaffeavlinger, kan kaffen bare smakes her og ikke på andre Starbucks-beliggenheter. Hvis du ikke liker kaffe, tilbyr baren også cocktailer og ulike teer. Starbucks Reserve Roastery i New York er verdt et besøk. Du kan også besøke et av Starbucks Reserves i New York hvor du får omtrent den samme opplevelsen som i «Rosteries», eneste forskjellen er at bønnene ikke blir ristet på stedet. Besøk for eksempel den ved Empire State Building eller i Downtown Manhattan.

  Beste kaffe i New York - Starbucks Reserve Roastery New York

 4. Devoción

  Når du besøker Williamsburg, bør du ta en kopp kaffe på Devoción. Dette kaffestedet i Brooklyn er kjent for sin ferske kaffe, og det kan smakes! De skaffer bønnene sine direkte fra bønder i Colombia, rister dem på stedet i kafeen og serverer kaffen 10 dager etter at den har forlatt plantasjen. Kafeen er veldig hip: Veggene er dekket av kaffeplanter fra Colombia, det er glasstak og de fleste kundene er lokale. Når du kommer inn, ser du først brenneriet, som fører deg til kafeen på baksiden. Devoción har flere beliggenheter i New York.

 5. Blue Bottle Coffee

  Om du ønsker den perfekte kaffen å ta i farten, dra til Blue Bottle Coffee. De har beliggenheter over hele byen og tilbyr alle mulige typer kaffe, enten du liker kaffen sterk eller en søtere kaffe, de har noe for alle! De serverer kaffen på en spesiell måte, for en bedre smak brygger de kaffen for hånd. Ikke bare liker Newyorkere denne kaffen: Den minimalistiske kaffebaren har også lokasjoner i Japan og Korea.

 6. Butler

  Blant lokale er Butler en populær plass å kjøpe morgenkaffen. Spesielt Water Street-butikken i Dumbo som ligger nesten rett under Brooklyn Bridge er en flott plass å besøke. Her står du i kø med andre Brooklynites, og du kan ta med kaffen til Brooklyn Bridge Park som kun er et stenkast unna. De har også gode alternativer til frokost og lunsj som passer utmerket med kaffen din.

  Kaffe fra Butler

 7. Irving Farm

  Dette er nok en av New Yorks koseligste kaffebarer. Takket være de vennlige ansatte og de hyggelige kundene er det alltid en god stemning. Her får du god service; cappuccinoen din blir toppet med et sjokoladehjerte og bestillingen din blir levert til bordet der hvor du sitter, selv hvis du bestiller ved baren. Det finnes nok av sitteplasser, både nede og oppe, pluss at du kan benytte deg av gratis WiFi. Hos Irving Farm kan du velge fra et stort utvalg forskjellige kaffetyper, både som vanlig (varm) kaffe eller som iskaffe. Det er også mulig å kjøpe nybakte muffins, brownies og sjokoladecroissanter (anbefales!). På dagtid kan du også nyte et utvalg av sandwiches og bagels, og på kvelden kan du kose deg med et glass vin og et fat med ostebiter.

  De beste stedene for kaffe og bagels i New York - Irving Farm

 8. Mudspot

  Mudspot er godt kjent i New York for sin hjemmelagde kaffe med høyt koffeininnhold. Perfekt for «byen som aldri sover». Du kan bestille en original «cup of Mud», men «Mud Mocha» er også veldig god. Har du ikke behov for koffein? Da kan du prøve en «Almond Latte» eller en «Mint Mochacinno». Hvert bord har en gratis flaske med vann ettersom kaffen er ganske sterk. Det finnes også en mangfoldig meny med alternativer for frokost og brunsj. Alle rettene har et sør-amerikansk preg over seg. Har du lyst på noe søtt? De har et utvalg av herlige muffins. Om sommeren er hagen åpen, så da kan du sitte ute mens du nyter en kopp kaffe og en matbit.

Hvor finner jeg New Yorks beste kaffe?

Du finner steder for å kjøpe kaffe overalt i New York. Sjekk ut listen min over den beste kaffen i New York her.

Hvor kjøper jeg beste kaffe i New York?

Du finner steder for å kjøpe kaffe i hele New York. Dette er listen min over de beste kafeene i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt