Beste kaffe i New York

Beste kaffe i New York

Kaffe i New York er en del av livsstilen. Newyorkere tar en kaffe på farten for å starte dagen, og de kan være ganske krevende når det kommer til kaffekoppen. De har en lang liste med ønsket antall espressoshots, type søtningmiddel, hvilke (plante-basert) melk de ønsker eller om de vil ha med skum eller krem. Så bestill din New York kaffe og føl deg som en newyorker fra starten av. Under turen din er det fint å slappe av med New Yorks beste kaffe, mens du beundrer byens liv og rørelse. Nedenfor finner du en liste over beste kaffe i New York.

 1. Butler

  Blant lokale er Butler en populær plass å kjøpe morgenkaffen. Spesielt Water Street-butikken i Dumbo som ligger nesten rett under Brooklyn Bridge er en flott plass å besøke. Her står du i kø med andre Brooklynites, og du kan ta med kaffen til Brooklyn Bridge Park som kun er et stenkast unna. De har også gode alternativer til frokost og lunsj som passer utmerket med kaffen din.

  Kaffe fra Butler

 2. Felix Roasting Co.

  Når du ønsker å ta en kaffepause mens du er på shopping i SoHo kan du gå til Felix Roasting Co. I tillegg til å ha nydelig kaffe kommer du hit for opplevelsen. Dette stilige stedet ser mer ut som en retro motebutikk enn en kaffebar. Kaffeselskapet lager sin egne sirup og laktosefrie melk. Ved siden av kaffen er det også en nydelig stemning her. De muntre fargene gjør det til et paradis for «Instagrammers». Hvis du er sulten selger de også smørbrød og søtsaker her.

  Beste kaffe i New York - Felix

 3. Gregorys Coffee

  Gregorys Coffee ble grunnlagt i New York og kan ansees som The Big Apples versjon av Starbucks. Mange lokale kommer hit for å kjøpe sin kopp kaffe. Det finnes flere beliggenheter på Manhattan, som gjør det enkelt å finne dem. Det personlige preget gjør det til et sted jeg ofte besøker. Gregorys serverer alle mulige drinker, men det er deres iskaffe som er ekstra god på en varm sommerdag i New York. Denne New York-kafeen tilbyr også et stort utvalg av plantebasert frokost og lunsj.

 4. Starbucks Reserve Roastery New York

  Over hele New York vil du finne en Starbucks, men Starbucks Reserve Roastery er nødt til å være på agendaen din. The Roastery med beliggenhet i Meatpacking District viser prosessen for hvordan selskapet steker sine sjeldneste og mest spesielle kaffe. Det er spredt over fire etasjer hvor du kan ta en matbit, fordype deg i kaffehåndverk, bli med på en guided tur, og selvfølgelig kan du smake på kaffen. Fordi de steker små mengder kaffeavlinger, kan kaffen bare smakes her og ikke på andre Starbucks-beliggenheter. Hvis du ikke liker kaffe, tilbyr baren også cocktailer og ulike teer. Starbucks Reserve Roastery i New York er verdt et besøk.

 5. The Grey Dog

  The Grey Dog har flere lokasjoner i New York, men den som ligger i SoHo er helt perfekt hvis du er på shopping i nabolaget. Dette er også et supert sted for å ta seg en kopp kaffe, i tillegg til frokost, lunsj og middag. Menyen er spikret opp på veggen ovenfor baren, så det er enkelt å få en oversikt over valgalternativene mens man venter (spesielt hvis det er travelt). Sørg for at du har bestemt deg for hva du ønsker å bestille før det blir din tur. De har også et stort utvalg av kaffe; både varme og kalde alternativer. Det er ikke billig, men du får en stor kopp kaffe eller te for pengene. Hvis du skal spise lunsj eller middag på The Grey Dog så burde du bestille en rett som inkluderer «homemade fries» – de er nemlig kjempegode!

  Erics tips: Stemningen hos The Grey Dog er veldig avslappet. Alle restaurantene/kaféene på Manhattan er pent dekorert, og det spilles mye god musikk. Gjestene består av en god blanding forskjellige mennesker, men som regel ganske hippe folk.

  De beste stedene for kaffe og bagels i New York - Grey Dog

 6. Blue Bottle Coffee

  Om du ønsker den perfekte kaffen å ta i farten, dra til Blue Bottle Coffee. De har beliggenheter over hele byen og tilbyr alle mulige typer kaffe, enten du liker kaffen sterk eller en søtere kaffe, de har noe for alle! De serverer kaffen på en spesiell måte, for en bedre smak brygger de kaffen for hånd. Ikke bare liker Newyorkere denne kaffen: Den minimalistiske kaffebaren har også lokasjoner i Japan og Korea.

 7. Irving Farm

  Dette er nok en av New Yorks koseligste kaffebarer. Takket være de vennlige ansatte og de hyggelige kundene er det alltid en god stemning. Her får du god service; cappuccinoen din blir toppet med et sjokoladehjerte og bestillingen din blir levert til bordet der hvor du sitter, selv hvis du bestiller ved baren. Det finnes nok av sitteplasser, både nede og oppe, pluss at du kan benytte deg av gratis WiFi. Hos Irving Farm kan du velge fra et stort utvalg forskjellige kaffetyper, både som vanlig (varm) kaffe eller som iskaffe. Det er også mulig å kjøpe nybakte muffins, brownies og sjokoladecroissanter (anbefales!). På dagtid kan du også nyte et utvalg av sandwiches og bagels, og på kvelden kan du kose deg med et glass vin og et fat med ostebiter.

  De beste stedene for kaffe og bagels i New York - Irving Farm

 8. Mudspot

  Mudspot er godt kjent i New York for sin hjemmelagde kaffe med høyt koffeininnhold. Perfekt for «byen som aldri sover». Du kan bestille en original «cup of Mud», men «Mud Mocha» er også veldig god. Har du ikke behov for koffein? Da kan du prøve en «Almond Latte» eller en «Mint Mochacinno». Hvert bord har en gratis flaske med vann ettersom kaffen er ganske sterk. Det finnes også en mangfoldig meny med alternativer for frokost og brunsj. Alle rettene har et sør-amerikansk preg over seg. Har du lyst på noe søtt? De har et utvalg av herlige muffins. Om sommeren er hagen åpen, så da kan du sitte ute mens du nyter en kopp kaffe og en matbit.

Hvor finner jeg New Yorks beste kaffe?

Du finner steder for å kjøpe kaffe overalt i New York. Sjekk ut listen min over den beste kaffen i New York her.

Hvor kjøper jeg beste kaffe i New York?

Du finner steder for å kjøpe kaffe i hele New York. Dette er listen min over de beste kafeene i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt