Beste sushi i New York

Beste sushi i New York

Hvor kan du finne byens beste sushi i New York? Sushi har blitt veldig populært i New York, kanskje finnes det flere sushisteder enn det finnes Starbucks kaféer! Du kan finne en sushibar eller en restaurant på nesten hvert eneste gatehjørne. Manhattan er et sant mekka for sushi. Mange matbutikker har sin egen sushibar hvor de lager ferske sushi-biter gjennom hele dagen.

Beste sushi i New York

Jeg er ikke helt sikker på hva japanere synes om New Yorks sushi, men hvis du er som meg og elsker sushi med en vri, så har du kommet til riktig sted. New Yorkere er kjent for å eksperimentere med diverse ingredienser, og «special rolls» er veldig populære. Du trenger ikke å tvile på matens kvalitet; de dyre restaurantene bruker den beste fisken de kan få tak i.

Ettersom sushi lages av fersk fisk så er sushi ganske dyrt i New York. Disse topp 6 stedene for sushi gir mye for pengene. Fortsatt litt dyrt? Lunsjmenyer er som regel billigere enn de vanlige menyene for middag.

 1. Blue Ribbon Sushi

  Blue Ribbon er det perfekte stedet for en date. Denne elegante restauranten i SoHo er veldig sjarmerende. Restauranten har alt som passer for en date: god stemning, mye sjarm, dyr mat og mange gjester. Dette er ikke bare fordi Blue Ribbon vinner flere priser hvert eneste år, men også fordi det er en liten restaurant. Derfor anbefaler jeg deg å reservere bord. Som sagt så er restauranten veldig dyr, men kvalitet som dette må du lete lenge etter! Ikke bare er maten eksotisk, eksklusiv og av aller høyeste kvalitet; de serverer sake som er like imponerende. Pass på at du ikke går forbi Blue Ribbon, gå ned trappen for å komme deg dit. Du vet at du har kommet til riktig sted når du ser en stor folkemengde med sultne personer som venter i kø for å få komme inn. Et besøk til Blue Ribbon er en fantastisk opplevelse, og selv om det kan koste deg både tid og mye penger så er det definitivt verdt det!

  Beste Sushi i New York - Blue Ribbon Sushi

 2. Kaiten Zushi Nomad

  På Kaiten Zushi Nomad kan du spise et godt måltid med hele familien. Du bestiller sushien på en iPad, og den leveres til bordet ditt på et rullebånd. Brus og vann hentes av en robot. Det er annerledes enn andre restauranter; her skjer det noe hele tiden, så det er alltid noe å se på. Av den grunn likte barna mine restauranten veldig godt

  Etter New York-standard serverer denne restauranten rimelig sushi som også er svært velsmakende. Dessuten ligger denne sushirestauranten i New York beleilig til, så du kan enkelt spasere innom for lunsj eller middag. Du kan for eksempel kombinere besøket med en tur til Empire State Building. Det er verken mulig eller nødvendig å reservere bord på denne restauranten, ettersom det er rikelig med bord. Det er også et utmerket sted å spise hvis du reiser alene.
  Beste Sushi i New York - Kaiten Zushi Nomad Best Sushi i New York - Innsiden av Kaiten Zushi Nomad

 3. Blue Fin

  Blue Fin serverer god sushi, men utsikten fra restauranten er enda bedre. Det vil si: hvis du klarer å få et av de (få) bordene ved vinduet, med utsikt utover Times Square. Et fantastisk sted å spise sushi! Er du ikke veldig sulten? Dette er et sted hvor du kan ta deg en øl eller et glass vin ved baren og bestille litt sushi ved siden. Dette er et flott alternativ hvis du har tid til overs før du drar på et Broadway-show!

  Beste sushi i New York - Abace Sushi Beste sushi i New York - Blue Fin

 4. Nobu New York

  Nobu New York er en ordentlig fin sushirestaurant. Dette flotte sushistedet anbefales sterkt, noe som kommer til å synes på regningen! Personlig synes jeg at stemningen er noe bedre på Blue Ribbon, men prisene og kvaliteten er den samme. Skuespilleren Robert De Niro er en deleier av restauranten, og kokken, Nobu Matsuhisa, er en pioner innenfor japansk mat. Han fikk opplæring i Tokyo og han har bodd i både Sør-Amerika og på andre kontinenter. Dette har hatt innflytelse på maten han lager, og dette er med på å utmerke rettene hans. Her serveres det mer enn bare sushi. Kanskje har du lyst til å prøve hummer med wasabi-peppersaus? Eller hans berømte torsk i miso?

 5. Abace Sushi

  Abace Sushi er kanskje ikke kjent for å ha den beste sushien i New York, men dette er min personlige favoritt og jeg skal fortelle deg hvorfor. Først og fremst fordi det finnes massevis av valgalternativer. Restauranten er langt fra å være en turistfelle, de har gode priser og de spesielle sushirullene er alle verdt å prøve. Dette er en liten restaurant; det finner bare 16 sitteplasser her. Prøv å finne deg et sete og slå deg ned blant de lokale for å spise en god lunsj eller middag. Mitt tips: prøv «Volcano Roll» og «Colourful Dragon Roll».

 6. Whole Foods Market Columbus Circle

  Ønsker du å kjøpe med deg sushi i på farten? Du blir kanskje overrasket over dette, men Whole Foods hører også til på listen over topp 6 sushisteder. Dette er en av de matbutikkene hvor de tilbereder fersk sushi gjennom hele dagen. Butikkens sushibar heter Genji Sushi. Du kan velge den ferske sushien som ligger klar, eller så kan du bestille og vente i noen minutter til bestillingen din er klar (eller så kan du handle i mellomtiden!). Sushien i denne matbutikken gir mye for pengene; det finnes til og med sushi laget av quinoa og brun ris. Butikkens beliggenhet er også flott. Spis den gode sushien din på Columbus Circle eller enda bedre, i Central Park som ligger like i nærheten.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt