Bronx Zoo i New York

Kjøp billetter nå
Bronx Zoo i New York

Bronx Zoo i New York er verdens største dyrepark. Bronx Zoo åpnet i 1899 og har plass til nærmere 6000 dyr, som tilhører rundt 700 forskjellige arter. En del av disse er amerikanske dyr, som er veldig imponerende å se. Andre områder i parken er dedikert til dyr fra blant annet Asia, Afrika og Madagascar. Noen av artene i dyreparken er utrydningstruet, så når du besøker denne dyreparken i New York kommer du til å se en spesiell samling av dyr. Bronx Zoo er en fantastisk plass å besøke med barn. Det er også en perfekt attraksjon for alle som vil nyte naturen og ta en pause fra hektiske Manhattan i noen timer.

Kjøp billetter til Bronx Zoo her

Contents

Amerikanske dyr ved Bronx Zoo

Det som er unikt med Bronx Zoo er at det er en stor seksjon med Amerikanske dyr. Du ser ikke bare de klassiske dyreparkdyrene, som sebraer og sjiraffer, men det er også en flokk med amerikansk bison, noen grizzlybjørner (reddet) og til og med hvithodehavørn (bald eagle). Hvis du er usikker over hvilken New York dyrehage du skal besøke, og du leter etter imponerende dyr burde du definitivt velge Bronx Zoo.

Bronx Zoo i New York - dyr som drikker Bronx Zoo i New York - dyr som slapper av

Bronx Zoo når det regner

Hvis det er dårlig vær når du besøker Bronx Zoo kan du ta en spasertur gjennom «JungleWorld»; en imitasjon av en asiatisk regnskog med ulike temperaturer. Her finner du dyr som otere, tapirer og gibboner (små aper) – alle dyrene lever sammen i det samme miljøet, akkurat som i naturen. Du kan også besøke 4D-kinoen. Her kan du oppleve den fjerde dimensjonen under visningen av 3D-filmer (i HD) i form av spesielle effekter som vind, tåke, lys og dufter.

Bronx Zoo med barn

Når du lurer på hva du kan gjøre med barn i New York er Bronx Zoo er veldig godt valg. Deres spesielle Children’s Zoo er noe du ikke kan hoppe over når du besøker dyreparken med barn. Children’s Zoo er en blanding av en lekeplass og en mini-dyrehage hvor barn kan lære om hvordan dyr lever og beveger seg, samt mate lam og lamaer. Barna kommer sikkert også til å elske Madagascar delen av dyreparken, spesielt de dyrene som de kjenner igjen fra filmen. Ikke bare får dere se dyrene som hører til på den afrikanske øyen, dere får også se dem i omgivelser som er perfekte imitasjoner av dyrenes naturlige habitat.

Bronx Zoo i New York - Giraffer Bronx Zoo i New York - Ape

Besøke Bronx Zoo

Fra Manhattan til dyreparken er den raskeste reisemåten ekspressbussen BxM11. Du kan ta bussen fra et av busstoppene på Madison Avenue. For eksempel stoppet på hjørnet av Madison Avenue og E 39 Street. Du kan betale for bussen med et Pay-Per-Ride MetroCard eller Apple Pay på telefonen din som er koblet opp mot et betalingskort. Du kan gå av på busstoppet «Bronx River Pkwy & Bronx Zoo Entrance». Bronx Zoo åpner kl 10:00 og stenger dørene mellom 16:30 og 17:30, avhengig av sesong. Siden parken er ganske stor vil jeg anbefale deg å ta en titt på et kart over parken og planlegge på forhånd.

Erics tips: «Bronx Zoo ligger såpass langt unna Manhattan at du må være en ekte dyrehage-entusiast for at det skal være verdt å bruke en så stor del av turen din på denne dyrehagen. Hvis du ønsker å dra dit for barnas skyld så er det kanskje bedre å heller kjøpe billetter til Central Park Zoo

Bronx Zoo og New York Botanical Garden

Ved siden av Bronx Zoo ligger New York Botanical Garden. Disse attraksjonene er derfor en super kombinasjon. Jeg vil anbefale å starte med botanisk hage. Du kan enkelt reise hit med Subway-linje 4 eller D til Bedford Park Boulevard, og herfra er det omtrent 15 minutters gange til den nordre inngangen til hagen. Hvis du besøker hagen fra nord til sør går du faktisk ut gjennom hovedinngangen. Derfra kan du gå til Belmont-inngangen til Bronx Zoo, som ligger på 2348 Southern Boulevard.

Praktisk informasjon

 • Beliggenhet: 2348 Southern Boulevard, The Bronx
 • Åpningstider:
  • 1. april – 4. november 2024:
   • Mandag – fredag: 10:00 til 17:00
   • Helger og helligdager: 10:00 til 17:30
  • 5. november 2024 – mars 2025:
   • Daglig: 10:00 til 16:30
 • Barn under 3 år får gratis inngang

Kjøp billetter til Bronx Zoo her

Billetter til Bronx Zoo er også inkludert i Sightseeing Flex Pass

Hvor mye koster det å besøke Bronx Zoo?

Billetter til Bronx Zoo starter på 457 kr, men inngang er inkludert i New York Sightseeing Pass.

Ligger Bronx Zoo i et trygt område?

Det er trygt å besøke Bronx Zoo, men jeg vil anbefale deg å ta bussen istedenfor enn å spasere rundt i området. Les mer her.

Hvor mye tid burde jeg sette av for Bronx Zoo?

Bronx Zoo er veldig stor, så det er vanskelig å se alt på 1 dag. Du kan se det meste på omtrent 4 timer, men ta i betraktning at Bronx Zoo er et stykke fra Manhattan som gjør besøket tidkrevende.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt