Bronx Zoo i New York

Kjøp billetter nå
Bronx Zoo i New York

Bronx Zoo i New York er verdens største dyrepark. Dyreparken ligger i Bronx Park, sør for New York Botanical Garden. Jeg anbefaler varmt at du drar hit med barna dine, eller for en romantisk date. Det går ikke an å kjede seg i denne flotte dyreparken; det finnes ikke mangel på dyr å se på. Da Bronx Zoo åpnet opp i 1899 var dette hjem til 843 dyr. I disse dager finnes det nærmere 4000 dyr her, fordelt på omtrent 600 dyrearter. Flere av disse dyreartene er truede dyrearter.

Kjøp billetter til Bronx Zoo her

Bronx Zoo med barn

Når du lurer på hva du kan gjøre med barn i New York er Bronx Zoo er veldig godt valg. Deres spesielle Children’s Zoo er noe du ikke kan hoppe over når du besøker dyreparken med barn. Children’s Zoo er en blanding av en lekeplass og en mini-dyrehage hvor barn kan lære om hvordan dyr lever og beveger seg, samt mate lam og lamaer. Barna kommer sikkert også til å elske Madagascar delen av dyreparken, spesielt de dyrene som de kjenner igjen fra filmen. Ikke bare får dere se dyrene som hører til på den afrikanske øyen, dere får også se dem i omgivelser som er perfekte imitasjoner av dyrenes naturlige habitat.

Bronx Zoo i New York - Giraffer Bronx Zoo i New York - Ape

Bronx Zoo om vinteren

Hvis det er dårlig vær når du besøker Bronx Zoo så kan du ta en spasertur gjennom «JungleWorld»; en imitasjon av en asiatisk regnskog med ulike temperaturer. Her finner du dyr som otere, tapirer og gibboner (små aper) – alle dyrene lever sammen i det samme miljøet, akkurat som i naturen. Du kan også besøke 4D-kinoen. Her kan du oppleve den fjerde dimensjonen under visningen av 3D-filmer (i HD) i form av spesielle effekter som vind, tåke, lys og dufter.

Besøke Bronx Zoo

Hvis du reiser fra Manhattan så er det raskeste alternativet for transport å ta ekspressbussen BxM11. Hvis du bare ønsker å ta en kjapp tur innom for å si hei og farvel til apene eller for å se på pingvinene, vær oppmerksom på at det seneste tidspunkt for inngang inn til dyreparken er én time før stengetid. Bronx Zoo åpner kl. 10:00 og stenger mellom kl. 16:30 og 17:30, basert på sesong. Dette gir deg 6,5 eller 7,5 timer per dag, men ikke tro at du kommer til å kunne klare å se hele dyreparken i løpet av denne tiden. Selv hvis du hadde blitt værende i dyreparken hele dagen lang hadde parken nesten vært for stor til å få sett alt. Derfor anbefaler jeg at du tar en titt på kartet over dyreparken og at du planlegger ruten til besøket ditt i forveien.

Erics tips: Bronx Zoo ligger såpass langt unna Manhattan at du må være en ekte dyrehage-entusiast for at det skal være verdt å bruke en så stor del av turen din på denne dyrehagen. Hvis du bar ønsker å dra dit for barnas skyld så er det kanskje bedre å heller kjøpe billetter til Central Park Zoo.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: 2300 Southern Boulevard, The Bronx
  • Åpningstider: 3. november 2019 – 3. april 2020:
    • Hver dag: 10:00 til 16:30
  • Barn under 3 år får gratis inngang

Kjøp billetter til Bronx Zoo her

Billetter til Bronx Zoo er også inkludert i Sightseeing Flex Pass

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter