Bushwick i Brooklyn

Bushwick i Brooklyn

Bushwick i Brooklyn er et fargerikt nabolag i New York fylt med kunst. Dette nabolaget er kjent for sine mange restauranter og butikker som ligger i tidligere varehus, i tillegg til all den flotte gatekunsten du finner her. Bushwick i New York grenser til Williamsburg, Bedford-Stuyvesant samt bydelen Queens.

Contents

Stemningen i Bushwick, Brooklyn

En gang i tiden var Bushwick sentrum for ølbrygging i USA, men i løpet av årene har det industrielle miljøet i Bushwick endret seg til en eklektisk og kunstnerisk bydel i New York. De tidligere lagerbygningene er omgjort til butikker og restauranter, og ytterveggene er lerret for gatekunst. Fordi det er lett å komme seg til dette området med subwayen fra Manhattan, er det attraktivt å bo her. Mange unge arbeidsfolk og kunstnere har bosatt seg i Bushwick.

Spisesteder i Bushwick

De beste stedene å spise og drikke i Bushwick er rundt Wyckoff Avenue ved Troutman Street og Starr Street. Nabolaget er spesielt kjent for sitt meksikanske kjøkken. Tortilleria Mexicana Los Hermanos er for eksempel en tortillafabrikk som åpnet som restaurant etter at matvognen på fortauskanten ble populær. Nå kan du se tortillaproduksjonen fra kantinaen. Det blir ikke ferskere enn det! Jeg velger alltid chorizo- eller bifffyll, men det finnes også et vegetarisk alternativ.

Bushwick i Brooklyn -Gatekunst Bushwick i Brooklyn - Restaurant

Ting å gjøre i Bushwick

Bushwick i Brooklyn er en kul og særegen bydel å spasere gjennom, og det er mange ting som gjør Bushwick unik.

Bushwick Collective

Fans av gatekunst bør ikke gå glipp av en tur til Bushwick. Mange bygninger i nabolaget er malt i mange forskjellige farger og danner et gigantisk utendørs kunstgalleri. Bushwick Collective er et velkjent fenomen i denne bydelen i Brooklyn. I dette prosjektet deltar kunstnere fra hele verden, og de får en bit av en vegg der de kan slippe kreativiteten løs.

Bushwick Collective’s verk er hovedsakelig å finne i området rundt Wyckoff Avenue og St Nicholas Avenue. De midlertidige veggmaleriene skiftes ut hvert år. Mye av gatekunsten er faktisk skjult, så det er en god idé å ta en Street Art Tour gjennom Bushwick, slik at du vet hvor du skal lete og kan lære mer om de imponerende kunstverkene.

Bushwick i Brooklyn - Gate Bushwick i Brooklyn - Veggmaleri

Vintage-butikker i Bushwick

Bushwick i New York er en super plass for vintage-shopping. Det finnes utallige butikker der du kan finne unike ting. Enten du er på utkikk etter et spesielt designerplagg eller bare vil titte rundt, er Bushwick stedet å være.

Komme seg til Bushwick

Den beste måten å komme seg til Bushwick på er via subwayen. Hvis du er interessert i gatekunsten i Bushwick Collective, kan du ta L-linjen til Jefferson Street. Hvis du vil utforske den andre siden av Bushwick, kan du ta M-linjen til Knickerbocker Avenue eller Myrtle-Wyckoff Avenue. Selv om gatekunsten er best å se på dagtid, kan området virke sløvt før de fleste butikker og restauranter åpner midt på dagen eller på ettermiddagen.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt