Civic Center i New York

Civic Center i New York

Civic Center i New York er nabolaget på Lower Manhattan hvor du finner blant annet New York City Hall og andre statsbygg. Civic Center grenser vest mot Broadway og Tribeca, i nord mot Chinatown og Worth Street, i øst mot East River og i sør mot Financial District. Det er et staselig nabolag, med mange vakre bygninger i klassisk stil.

Contents

Lov og orden i Civic Center

Du kan nå Civic Center i New York med hop-on-hop-off-buss som stopper i nærheten. I hjertet av Civic Center ligger Foley Square intersection, med en park i midten som heter Thomas Pine Park. Det finnes flere tinghus rundt Foley Square og navnet på dette stedet er synonymt med New York-rettssystemet. For de som liker Low and Order TV-serien vil gjenkjenne mye i dette området. Det kan til og med hende du snubler over filmsettet til serien!

Bygninger i Civic Center

Mange av bygningene i Civic Center har et klassisk utseende. På grunn av de høye søylene og de kremfargede steinene får du i et lite øyeblikk følelsen av at du i Roma. Noen bygninger er verdt å se, som for eksempel klassiske St. Andrew Roman Catholic Church, imponerende New York Supreme Court og selvfølgelig City Hall. City Hall er ikke åpen for offentligheten, men det finnes en rekke andre bygninger i Civic Center som du kan gå inn i. En av de største statsbygningene i verden finner du også i dette distriktet. Manhattan Municipal Building er på hele 40 etasjer og huser intet mindre enn 13 kommunale institusjoner. Etter du har besøkt Civic Center, gå rett til Brooklyn Bridge via «pedestrian walkway»!

Erics tips: På grunn av alle de viktige tingene som skjer i dette området er det mye sikkerhet het. Du vil møte veisperringer og sikkerhetsvern, men generelt påvirker barrierer hovedsakelig biler. Som fotgjenger kan du vanligvis passere de og se bygningene fra andre vinkler.

Bli gift New York

Du kommer også til å ta turen innom Civic Center i New York hvis du ønsker å gifte deg i New York. New York City Marriage Bureau ligger nemlig her, og det er hit du må hvis du skal registrere deg for å bli gift. De som utforsker Civic Center vil oppdage at folk flest kommer hit for søksmål, bryllup og andre «sivile saker». De er ofte pent kledd og i et annet humør enn byens besøkende. Restauranter og butikker er derfor knapt å finne her. Vil du ha en matbit? Gå deretter videre til nærliggende Chinatown.

Nabolag Civic Center - Tinghus Nabolag Civic Center - Law and Order

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt