Cruise med middag på Hudson-elven i New York (2 timer)

Cruise med middag på Hudson-elven i New York

Et cruise med middag på Hudson-elven i New York er en flott opplevelse som gir mye for pengene. Cruiset varer i to timer og du kommer du til å cruise over Hudson-elven og East River i en stilfull yacht, samtidig som du nyter et tre-retters måltid. Langs ruten kan du innta den utrolige utsikten over Manhattans skyline mens du passerer forbi kjente landemerker, som blant annet Frihetsgudinnen. Båten legger fra kai på vestsiden av Manhattan, bare et lite stykke unna Times Square, og den cruiser forbi Downtown Manhattan. I løpet av cruiset kommer du til å se diverse ikoniske bygninger og broer, slik som One World Trade Center, Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Deretter snur yachten og vender tilbake til avgangsstedet.

Dette middagscruiset er ikke lengre tilgjengelig, book heller dette New York-cruiset med middagsbuffé 

Interessante oppgraderinger

Forrettene kommer til å bli servert like etter at yachten har seilt fra havnen. Menyen byr på mye forskjellig god mat, så her er det noe for enhver. Det er forskjellige alternativer, og det er et stort fokus på ferske og lokale ingredienser. I tillegg er det også mulig å oppgradere billettene. Du kan velge å legge til vin eller å få tilgang til en åpen bar. Eller så kan du velge VIP-alternativet som gir deg tilgang til en omfattende åpen bar og garanterer deg et bord ved vinduet.

Erics tips: Båten legger fra havnen kl. 19.00, men du kan gå om bord på båten allerede en time tidligere. Jeg anbefaler at du benytter deg av denne timen for å bli bedre kjent med båten, og at du tar deg en spasertur eller kanskje noe å drikke ute på dekk før middagen blir servert.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong via e-post. Denne kan du printe ut og bruke som billett for cruiset, eller så kan du vise den frem på mobiltelefonen din som en mobil-billett.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Pier 81
  • Avgangstid: kl. 19.00 (boarding begynner kl. 18.00)
  • Kleskode: smart casual (jeans og pene sneakers blir godtatt, flip-flops aksepteres ikke)

Cruise med middag på Hudson-elven i New York - Yacht Cruise med middag på Hudson-elven i New York - Skyline

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter