Deno’s Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island

Denos Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island - pariserhjul

Deno’s Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island er en fornøyelsespark på en strand. Denne fornøyelsesparken på New Yorks Coney Island er kjent for pariserhjulet med samme navn, men parken tilbyr også attraksjoner som Phoenix Roller Coaster og Spook-A-Rama. På Deno’s Wonder Wheel betaler du per attraksjon så prisen vil variere.

En tur med Wonder Wheel er inkludert i New York Pass.

Contents

Deno’s Wonder Wheel i New York

I 1920 åpnet et av de første pariserhjulene på Coney Island. Ikke lenge etter ble attraksjonen ved navnet Wonder Wheel ikonisk. I 1983 kjøpte Denos Vourderis fornøyelsesparken og endret navnet til Deno’s Wonder Wheel. Han utviklet fornøyelsesparken til å inkludere mer enn tyve attraksjoner for alle aldre. Deno’s Amusement Park var også filmstedet for Men in Black 3, The Blacklist og Wonder Wheel, for å nevne noen filmer.

Attraksjoner på Deno’s Wonder Wheel Amusement Park

I Deno’s Wonder Wheel Amusement Park finner du attraksjoner for store og små: det store pariserhjulet, en karusell, berg-og-dalbaner og mye mer. Fornøyelsesparken kan sammenlignes med et tivoli eller en messe. Coney Island er et sted for underholdning i New York. Noen attraksjoner har vært her i over hundre år og er kjente for dette.

Denos Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island - attraksjoner Denos Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island

Wonder Wheel

Deno’s Wonder Wheel er en verdenskjent attraksjon og er deklarert som et NYC landemerke, som gir pariserhjulet en beskyttet status. Du kan beundre New York Skyline 45 meter opp i luften. Det som er spesielt med dette pariserhjulet er at 16 av de 24 vognene beveger seg. De gyngende vognene glir til midten av hjulet, og når hjulet går rundt, glir de mot pariserhjulets omkrets. De andre åtte vognene står stille.

En tur med Wonder Wheel er inkludert i prisen på New York Pass.

Phoenix Roller Coaster

Fly med en hastighet på 53 kilometer i timen på Phoenix Roller Coaster. Denne berg-og-dalbanen ble bygget av et nederlandsk selskap og åpnet i 2021. Phoenix i Deno’s Wonder Wheel er tilgjengelig for hele familien. I Phoenix henger føttene fritt i luften, og du kan nesten berøre Deno’s Wonder Wheel på grunn av de spennende svingene berg-og-dalbanen tar.

Spook-A-Rama

Hvis du tør kan du ta en tur på Spook-A-Rama gjennom det hjemsøkte huset fylt med skjeletter, store rotter og andre skremmende scener. Kanoner blir avfyrt og zombier reiser seg fra kister. Gå inn i en gammel tretønne som fungerer som en vogn og la deg bli skremt.

Erics tips: «Bortsett fra de forskjellige attraksjonene, kan du også spise noe i fornøyelsesparken, som for eksempel pizza på Famiglia Pizzeria, noe søtt på Deno’s Sweet Shoppe eller en verdensberømt pølse på Nathan’s. Pølsene er definitivt verdt å prøve!»

Denos Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island - Nathans's kjente pølser Denos Wonder Denos Wonder Wheel Amusement Park på Coney Island - Snackbar

Praktisk informasjon

Deno’s Wonder Wheel ligger mellom forskjellige seksjoner av den andre fornøyelsesparken på Coney Island: Luna Park. Billetter for attraksjonene kan kjøpes i en billettluke. Du kan enten betale med kontakt eller debet-/kredittkort.

Coney Island er enkelt å nå med subway. Linje N, D, F eller Q tar deg til Coney Island subway-stasjon, som også er en endestasjonen. Herfra går du gjennom boulevarden hvor inngangen til Deno’s Wonder Wheel Amusement Park ligger.

  • Beliggenhet: Coney Island
  • Åpningstider: Deno’s Wonder Wheel er åpen fra slutten av mars/starten av april til slutten av oktober

Hvor mye koster inngang til Deno’s Wonder Wheel Amusement Park?

Deno's Wonder Wheel Amusement Park har gratis entré. Du betaler per attraksjon.

Er Deno's Wonder Wheel på Coney Island enkel å nå?

Deno’s Wonder Wheel in Coney Island er enkelt å nå med subway.

Hva er Deno’s Wonder Wheel i New York?

Deno's Wonder Wheel i New York er en fornøyelsespark hvor det berømte pariserhjulet Wonder Wheel ligger. Les mer her.

Hva er forskjellen mellom Luna Park og Deno’s Wonder Wheel på Coney Island?

Begge fornøyelsesparkene ligger på Coney Island men tilbyr forskjellige attraksjoner. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt