Luna Park Coney Island tickets

Kjøp billetter nå
Luna Park på Coney Island Tickets

Du kan kjøpe dine Luna Park Coney Island tickets på nett. I denne kjente New York fornøyelsesparken finner du høyhastighetsattraksjoner, for eksempel berg-og-dalbanen Cyclone, og du kan kjøre gokart. Du kan også ta en tur på karusellen eller spille ringspill. Besøk fornøyelsesparken på Coney Island stranda, og skaff din Luna Park-billett for å dra nytte av alle attraksjonene.

Kjøp dine billetter til Luna Park her

Luna Park i New York

På begynnelsen av det tjuende århundre åpnet flere fornøyelsesparker dørene på Coney Island. En stor brann i 1944 ødela store deler av parkene, men heldigvis overlevde noen ikoniske attraksjoner på Coney Island brannen: som for eksempel Cyclone berg-og-dalbanen som åpnet i 1927, samt Nathan’s pølsebod. I 2010 ble en ny Luna Park åpnet med mer enn 25 attraksjoner. Fornøyelsesparken ligger på en boulevard fylt med kule butikker og spisesteder.

Attraksjoner i Luna Park

Det er noe for alle på Luna Park, fra berg-og-dalbaner til go-kart baner, og fra en karusell til arkader. Du kan sammenlign fornøyelsesparken med et tivoli. I over hundre år har Coney Island vært stedet for underholdning i New York, noe som har gjort noen av attraksjonene kjent.

Luna Park på Coney Island Tickets - Fornøyelsespark Luna Park på Coney Island Tickets - Karusell i fornøyelsesparken

Berg-og-dalbane av tre: Cyclone

Cyclone er ikke bare den tredje raskeste berg-og-dalbanen av treverk i verden, men er også et offisielt New York City landemerke, som gjør den fredet. Med en hastighet på 96 kilometer i timen, spennende fall, skarpe svinger og 27 høydevariasjoner, gir denne berg-og-dalbanen mye spenning. Coney Islands «Big Momma» er definitivt verdt et besøk når du er i Luna Park.

Sling Shot

Attraksjonens navn beskriver alt du trenger å vite: du vil bli avfyrt med en hastighet på mer enn 90 mp/h (144 km/t) og nå en høyde på 150 feet (45 meter). Den sfæriske konstruksjonen med et elastisk bånd på begge sider gir deg nesten følelsen av at du kan fly.

Thunderbolt

Hvis du liker berg-og-dalbaner anbefaler jeg deg sterkt å ta en tur med Thunderbolt. Berg-og-dalbanen har et 90-graders fall, skarpe svinger og nok G-kraft til å få adrenalinet til å pumpe.

Erics tips: «Det er best å besøke Luna Park på en ukedag. På disse dagene er det roligere og du trenger ikke å stå i like mye kø. På denne måten kan du prøve alle attraksjonene i løpet av én dag. Du kan også kombinere fornøyelsesparken med et besøk til akvariumet på Coney Island

praktisk informasjon

Luna Park er delt inn i flere områder, med Deno’s Wonder Wheel Amusement Park i midten. Med billetten kan du hente et armbånd i Guest Services Windows. Dette armbåndet gir deg ubegrenset tilgang til alle attraksjonene i Luna Park, men for noen attraksjoner kan det være en ekstra kostnad. Fornøyelsesparken på Coney Island er morsom å besøke med barn, ettersom det er en attraksjon for alle.

Det er lett å reise til Coney Island med Subway. Subway-stasjonen er endestoppet for linjene D, F, N og Q. Herfra er det kun en liten spasertur til Luna Park, som du kan besøke via sine mange innganger.

  • Beliggenhet: Coney Island
  • Åpningstider: Luna Park er åpen fra slutten av mars/starten av april til slutten av oktober.

Kjøp dine billetter til Luna Park her

Luna Park på Coney Island Tickets - Moro Luna Park på Coney Island Tickets - inngangsbillett

Hvor dyr er en billett til Luna Park på Coney Island?

Billetter for Luna Park på Coney Island starter på rundt 680 kr. Les mer her.

Er det enkelt å komme seg til Luna Park på Coney Island?

Luna Park på Coney Island er enkelt å reise til med subway.

Hva er Luna Park i New York?

Luna Park i New York er en kjent fornøyelsespark på Coney Island beach. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt