DreamWorks Water Park nært New York Tickets

Kjøp billetter nå
DreamWorks Water Park nært New York Tickets

DreamWorks Water Park nært New York tickets kan kjøpes på nett på forhånd. DreamWorks Water Park har blitt kåret til den beste innendørs badeparken i hele USA. Denne badeparken har mange sklier og andre vannattraksjoner, noe som gjør det til en morsom utflukt for alle aldre, året rundt. Innendørsbassenget har en temperatur på 81°F (27°C), som er veldig egnet for en vinter- eller regnværsdag i New York. DreamWorks Water Park ligger, sammen med Nickelodeon Universe fornøyelsespark, i det store kjøpesenteret American Dream Mall i New Jersey, i nærheten av Manhattan.

Kjøp billetter til DreamWorks Water Park nært New York her

Contents

DreamWorks Water Park på American Dream Mall

På DreamWorks Water Park er det så mye å gjøre at du enkelt kunne brukt mange timer her. Det er rundt femten vannsklier av alle former og størrelser. Med og uten oppblåsbare baderinger, et enkelt felt eller fem på rad, sakte eller megahurtig; uansett smak, vil alle finne noe de liker. Det er rolige baner og store slott for mindre barn, men for våghalser er det også kapsler du kan skytes gjennom. Flyt på en oppblåsbar badering på den lengste innendørs elven, mens du sprutes ned av karakterer fra DreamWorks-universet. Leter du etter litt mer action? Prøv deretter å trosse bølgene i surfesimulatoren. Og selvfølgelig er bølgebassenget heller ikke å gå glipp av. Dette badeparadiset huser til og med det største innendørs bølgebassenget i verden. Hvis du har kort tid, kan du kjøpe et Turbo Pass som gir deg prioritet på mange av skliene.

DreamWorks Water Park Tickets

Kjøp dine billetter til DreamWorks Water Park på nett for å forsikre deg tilgang på ønsket tidspunkt. Alle sklier er inkludert i billetten og det er ingen ekstra kostnader. Det du trenger å ta med deg er håndklær, muligens de fra hotellet ditt. Hvis du ikke har håndklær kan du kjøpe dette på badeparken. Det er også oppbevaringskap tilgjengelig hvor du kan oppbevare eiendelene dine.

DreamWorks Water Park fasiliteter

Rundt bassenget finner du lenestoler du kan benytte gratis. Du kan slappe av i stolene mellom måltidene, eller bare sitte der hele dagen med en bok mens barna har det moro på attraksjonene. Det er mange livvakter på stedet, så hvis barna er gamle nok til å utforske på egenhånd trenger du ikke å være bekymret for sikkerheten til barna dine. For en mer luksuriøs opplevelse er det mulig å leie en cabana for noen hundre dollar. Disse låsbare teltene ligger ved siden av bassenget og er utstyrt med noen få sofaer. Har du noe spesielt å feire? Du kan eventuelt bestille en av de (dyre) skyboxes.

All svømmingen vil påvirke apetitten din! Det er mulig å kjøpe en matbit på DreamWorks men utvalget er noe begrenset. Utvalget består hovedsaklig av snacks, men det er en grei mengde snacks å velge mellom. Det er ikke lov å ta med egen mat.

Kjøp billetter til DreamWorks Water Park nært New York her

DreamWorks Water Park nært New York Tickets - sklier DreamWorks Water Park near New York Tickets - solstoler

Erics tips: «Jeg brukte omtrent fire til fem timer i parken med mine barn, og barna fikk ikke engang sett alt. Du kan enkelt benytte en hel dag her, selv om det også er morsomt å kombinere DreamWorks med Nickelodeon Universe, som også ligger i American Dream Mall. Uansett hvor du ønsker å starte dagen, kom hit tidlig da det ofte er travlere senere på dagen.»

Praktisk informasjon

Kjøp billetter til DreamWorks Water Park på forhånd. Hvis du ønsker å kjøpe et Turbo Pass kan du kjøpe dette separat.

  • Beliggenhet: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Åpningstider:
    • Mandag til fredag: 12:00 – 19:00
    • Lørdag: 11:00 – 20:00
    • Søndag; 11:00 – 19:00
  • Aldersgrense: Alle aldre, billett trengs ikke for barn opptil 2 år

Hvordan reise til DreamWorks Water Park?

På lørdager, søndager samt nasjonale helligdager kjører NJ Transit Bus 355 ofte fra Port Authority til American Dream. På ukedager er det kun noen få direktebusser, så det kan hende du er nødt til å bytte buss i New Jersey til en annen NJ Transit buss. Direkte transport til American Dream Mall er inkludert i Sightseeing Day Pass og Flex Pass.

Det er også mulig å ta Uber eller Lyft fra Manhattan. Prisen vil omtrent koste fra $ 40 til $ 100 avhengig av antall personer og tilgjengelighet. Bruk denne linken å motta opptil $ 36 i rabatt hos Lyft! Kreditten forblir gyldig i 14 dager etter opprettelse av kontoen. Last ned appen noen dager før avreise til New York slik at du kan reise i byen med rabatt.

Kjøp billetter til DreamWorks Water Park nært New York her

DreamWorks Water Park near New York Tickets - bassenget

Hvor ligger DreamWorks Water Park?

DreamWorks Water Park er en del av American Dream Mall nært New York. Du kan enkelt reise hit med buss fra Manhattan.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til DreamWorks Water Park?

Billetter til DreamWorks Water Park nært New York kan kjøpes på nett. Les mer her.

Passer DreamWorks Water Park for mindre barn?

DreamWorks Water Park i American Dream Mall nært New York passer for alle aldre. Det er sklier ig vannattraksjoner for mindre barn, men også eldre barn og voksne. Inngang er gratis for barn opptil 2 år.

Er DreamWorks Water Park near New York morsom?

DreamWorks Water Park er en veldig morsom attraksjon for hele familien. Selv om det er mange vannattraksjoner kan du enkelt benytte en hel dag her. Siden den er innendørs er parken utmerket å besøke når det er dårlig vær. Les alt om DreamWorks på American Dream her.

Hvor mye koster billetter for DreamWorks Water Park nært New York?

Billetter til DreamWorks Water Park koster fra 730 kr.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt