American Dream Mall nært New York

American Dream Mall nært New York

American Dream Mall nært New York er et stort kjøpesenter som inneholder flere fornøyelsesparker og attraksjoner. American Dream ligger i New Jersey, en kort reisevei fra Manhattan. Senteret huser flere hundre butikker, men det er attraksjonene du finner her som er bemerkelsesverdige. Det er en Nickelodeon fornøyelsespark, DreamWorks badepark samt en innendørs ski og snowboard park med navnet Big SNOW. American Dream Mall er derfor en morsom destinasjon for hele familien, for en dag fylt med underholdning.

Contents

Butikkene på American Dream Mall

American Dream er et innendørs kjøpesenter, som gjør det veldig beleilig å besøke på en regnværsdag i New York. Med offentlig transport eller drosje kommer du deg hit fra Manhattan innen 30 – 40 minutter. Butikkene på American Dream er rettet mot vanlige forbrukere. Du finner noen dyre varemerker, men de fleste butikkene er for eksempel Primark, H&M og American Eagle. En butikk som er verdt et besøk er IT’SUGAR: en imponerende tre-etasjers godteributikk og det ser nesten ut som Willy Wonka designet den selv. Du kan også ta turen til flaggskipbutikken til Toys“R”Us hvor du kan finne en to-etasjers sklie og en isbar.

Midt i kjøpesenteret finner du en vakker «hemmelig hage» hvor du kan ta en pause fra shoppingen. Du vil finne deg selv i grønne omgivelser med statuer av nisser, sopp og kaniner. Det er mange butikker i kjøpesenteret, og sammen med attraksjonene kan det blir travel, men ikke for travel, dag. I tillegg er det også mange restauranter hvor du kan ta både lunsjen og middagen: fra biff og taco til pizza og asiatiske retter. Kjøpesenteret er fortsatt under utvikling så det er fortsatt relativt mange tomme butikker.

American Dream Mall nært New York - hage

Erics tips: American Dream Mall NJ er en del av Meadowlands Sports Complex, som også inkluderer MetLife Stadium. Dette er arenaen hvor New York Jets og New York Giants spiller kampene sine. Senteret og MetLife Stadium er sammenkoblet via en gangvei, som gjør det enkelt å komme seg til stadion etter shopping og du kan avslutte dagen med en Amerikansk fotballkamp.

Attraksjoner på American Dream Mall

American Dream Mall er ikke bare et kjøpesenter. De mange attraksjonene du finner her er minst like moro. Du kan enkelt tilbringe en hel dag her. Siden alt er tilgjengelig er det en super plass å dra alene eller med barna, spesielt på en kald dag eller en regnværsdag.

Nickelodeon Universe

Nickelodeon Universe er en ekte fornøyelsespark, full av berg-og-dalbaner og attraksjoner. Du trenger en separat inngangsbillett for denne, akkurat som de andre attraksjonene hos American Dream. Denne innendørs fornøyelsesparken har morsomme attraksjoner for alle aldre: basert på karakterer fra Nickelodeon TV-serier som PAW Patrol og SpongeBob.

DreamWorks Water Park

Ønsker du å bade med hele familien? Da burde du besøke DreamWorks Water Park, den største innendørs badeparken i hele Nord-Amerika. Badeparken har nok sklier samt andre vann-attraksjoner for timesvis med moro i vannet.

American Dream Mall nært New York - Nickelodeon American Dream Mall nært New York - DreamWorks

Big SNOW

Big SNOW er USAs eneste innendørs skianlegg med ekte snø, og er åpent året rundt. Enten om det er vinter eller midt på sommeren kan du dra hit for å stå på ski eller snowboard. Det er mange forskjellige pakker å bestille, med eller uten utstyr, leksjoner, etc. Det spiller ingen rolle om du er en erfaren skiløper eller ny i sporten, Big SNOW garanterer deg en vellykket vinterdag!

LEGOLAND Discovery Center

LEGOLAND er også representert på American Dream New Jersey. LEGOLAND Discovery Center retter seg spesielt mot barn i alderen 3 til 10 år og introduserer dem for LEGO-verdenen. Det er turer, LEGO-dukker i naturlig størrelse og en miniatyrby bygget med LEGO-blokker. Ikke forveksle LEGOLAND Discovery Center med LEGOLAND New York Resort, fornøyelsesparken LEGOLAND i Hudson Valley.

Kjøp billetter til LEGOLAND Discovery Center her

Dream Wheel

Beundre utsikten over Manhattan skyline fra Dream Wheel som ligger i American Dream Mall. Du tar turen med det 91 meters høye pariserhjulet i 30 minutter, og får en utsikt over både Manhattan og New Jersey. Med denne fleks-billetten kan du planlegge besøket ditt etter været.

Kjøp dine billetter til Dream Wheel her

SEA LIFE Aquarium

Hos SEA LIFE på American Dream Mall finner du en undersjøisk tunnel og tusenvis av fisk som bor i flere vakkert opprettede akvarier. Har du noen gang lurt på hvordan Times Square ville sett ut i undervannsverden? Da burde du besøke denne spesielle grenen av SEA LIFE. Alle habitatene til fiskene her er inspirert av attraksjoner i New York.

Kjøp dine billetter til SEA LIFE her

American Dream Mall nært New York - LEGOLAND Discovery Center American Dream Mall nært New York - SEA LIFE Aquarium

Angry Birds Mini Golf

For de av dere som alltid har ønsket å leke med Angry Birds fugler i virkeligheten, har American Dream «Angry Birds Mini Golf». På denne atten-hulls minigolfbanen bruker du ikke bare en golfkølle, men du kan for eksempel også bruke en katapult til å velte fuglene for en ekte «Angry Birds-opplevelse».

Kjøp dine billetter til Angry Birds Mini Golf her

Andre attraksjoner

Attraksjonene ovenfor er ikke alt American Dream Mall Meadowlands tilbyr. Du vil også finne en Mirror Maze, UV-lys minigolf, skøytebane, Escape Game, Paradox Museum samt museum for optiske illusjoner kalt TiLT. En ting er sikkert og visst: ingen vil kjede seg på dette New Jersey kjøpesenteret!

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Senterets åpningstider:
    • Søndag til torsdag: 11:00 – 21.00
    • Fredag og lørdag: 11:00 – 22:00
  • Fornøyelsesparkene og attraksjonene følger egne åpningstider

Hvordan reise til American Dream Mall?

På lørdager, søndager samt nasjonale helligdager kjører NJ Transit Bus 355 ofte fra Port Authority til American Dream. På ukedager er det kun noen få direktebusser, så det kan hende du er nødt til å bytte buss i New Jersey til en annen NJ Transit buss. Direkte transport til American Dream Mall er inkludert i Sightseeing Day Pass og Flex Pass.

Det er også mulig å ta Uber eller Lyft fra Manhattan. Prisen vil omtrent koste fra $ 40 til $ 100 avhengig av antall personer og tilgjengelighet. Bruk denne linken å motta opptil $ 36 i rabatt hos Lyft! Kreditten forblir gyldig i 14 dager etter opprettelse av kontoen. Last ned appen noen dager før avreise til New York slik at du kan reise i byen med rabatt.

American Dream Mall nært New York - Butikker American Dream Mall nært New York - Restaurant

Hvor ligger American Dream Mall?

American Dream Mall ligger i New Jersey, nært New York City. Adressen er 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey.

Hva er American Dream Mall?

American Dream Mall er et stort innendørs kjøpesenter med flere attraksjoner. Det er hundrevis av butikker, men her finner du også en fornøyelsespark, badepark, en innendørs skihall samt flere andre attraksjoner. Les mer her.

Er det mange fornøyelsesparker i New York?

I New Jersey, en kort reisevei fra New York City finner du innendørs Nickelodeon Universe samt DreamWorks Water Park, et stort innendørs badeparadis. Begge er en del av American Dream Mall, les mer om senteret her.

Hvordan kommer jeg meg til American Dream Mall?

Under helger samt helligdager går det en direktebuss til American Dream fra Port Authority på Manhattan. Andre dager går det ingen direktebuss og du er nødt til å bytte buss en gang.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt