Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York Tickets

Kjøp billetter nå
Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York Tickets

Nickelodeon Universe amusement park ligger nært New York. Billetter for Nickelodeon fornøyelsesparken kan bestilles på forhånd på nett. Denne innendørs fornøyelsesparken er en del av American Dream Mall i New Jersey, kun en liten reisevei fra Manhattan. Nickelodeon Universe handler om Nickelodeon-animerte karakterer, og det er en morsom utflukt for hele familien. Siden fornøyelsesparken ligger innendørs, er den den perfekte aktiviteten for en kald eller regnfull dag i New York.

Kjøp billetter til Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York her

Contents

Attraksjoner på Nickelodeon Universe

Nickelodeon Universe i American Dream Mall er en fullstendig innendørs fornøyelsespark, med attraksjoner for alle aldre. Det er den største innendørs fornøyelsesparken på den vestlige halvkule, og attraksjonene har imponerende navn som Jimmy Neutrons Atom Smasher, Kraang Prime Pandemonium, The Shredder og SpongeBobs Jellyfish Jam. Attraksjonene varierer fra milde bilturer og karuseller for de minste til spennende berg-og-dalbaner og tårn for eldre barn.

Kanskje navnet «Nickelodeon» får deg til å tenke på små barn, men Nickelodeon Universe er mer enn bare for de minste. Det er flere berg-og-dalbaner som går opp ned og bakover. Selv voksne skjelver i bena når de forlater Nickelodeon! Nickelodeon Universe er virkelig en park for hele familien, hvor små barn, tenåringer (og foreldre) vil ha en morsom dag. Har du ikke så godt tid? Kjøp et QuickPass i tillegg til inngangsbilletten. Dette passet gir deg prioritert tilgang til 10 attraksjoner.

Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York Tickets - berg-og-dalbane Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York Tickets - attraksjon

Kombiner Nickelodeon Universe billetter

Det er også andre attraksjoner, i tillegg til Nickelodeon Universe i American Dream. Derfor er det morsomt å tilbringe hele dagen her og besøke flere parker. Du kan for eksempel kombinere parken med badeparadiset DreamWorks Water Park, og du får en variert dag som tilbyr en helt annen opplevelse enn resten av din tur til New York. En god plan er å starte på Nickelodeon, hvor to til fire timer er nok til å prøve alle attraksjonene du liker noen ganger. Etter det kan du gå til DreamWorks og svømme i noen timer. For begge parkene er regelen: jo tidligere, jo roligere. Uansett hvor du går først, begynn tidlig slik at du er foran folkemengdene.

Erics tips: «Hvis du besøker American Dream Mall med eldre barn er det nok best å dele opp familien. Da butikkene på senteret er i nærheten kan for eksempel barna dra til fornøyelsesparken, hvor foreldrene i mellomtiden kan shoppe. Barn fra 14 år kan besøke parken uten oppsyn.»

Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York Tickets - inne i fornøyelsesparken Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York Tickets - flere attraksjoner

Praktisk informasjon

Du trenger en inngangsbillett for Nickelodeon Universe. hvis du ønsker et QuickPass er du nødt til å kjøpe dette separat.

  • Beliggenhet: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Åpningstider:
    • Mandag til torsdag: 13:00 – 19:00
    • Fredag og lørdag: 11:00 – 22:00
    • Søndag: 11:00 – 20:00
  • Aldersgrense: Alle aldre, gratis inngang for barn under 3 år

Kjøp billetter til Nickelodeon Universe Amusement Park nært New York her

Hvor er Nickelodeon Universe?

Det er to Nickelodeon Universe fornøyelsesparken, hvorav en ligger i American Dream Mall nært New York.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Nickelodeon fornøyelsesparken?

Billetter for Nickelodeon Universe nært New York kan kjøpes på nett. Les mer her.

Hvilken aldersgruppe passer Nickelodeon Universe for?

Nickelodeon Universe fornøyelsesparken i American Dream Mall nært New York passer for alle aldre. Her er det attraksjoner for mindre barn og for tenåringer. Inngang er gratis for barn under 3 år.

Hvor mye koster billetter til Nickelodeon Universe nært New York?

Billetter til Nickelodeon Universe koster fra 669 kr.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt