Elektronikk og tilbehør i New York

Elektronikk og tilbehør i New York

Det kan være morsomt å gå til de store elektronikk-butikkene i New York, og som regel er det også billigere enn i Norge. Det er flere butikker som er verdt å besøke, selv hvis du ikke har planer om å kjøpe mye. En annen viktig ting å huske på er at du ikke burde kjøpe elektronikk og tilbehør i nærheten av Times Square og Empire State Building. Hvis butikken også selger suvenirer, løp derfra så fort du kan! Disse butikkene prøver å lure deg inn med lave priser, men når du har kommet inn i butikken sier de at varen er utsolgt og så prøver de å selge deg noe som er dyrere. Det kan hende at varene allerede har blitt brukt (noe selgerne ikke kommer til å fortelle deg), og som regel er det ingen garanti på varene. Ikke sløs bort pengene dine, sørg for at du bare kjøper elektronikk fra autoriserte forhandlere.

B&H Photo, Video, Pro Audio

B&H Photo er rene drømmen for enhver fotograf og fotoentusiast. Her finner du et stort utvalg at kameraer, objektiver og tilbehør til gode priser. For ikke å glemme de hjelpsomme ansatte! De spesialiserer seg på fotoutstyr, men de selger også PCer, lyd- og videoutstyr, mobiltelefoner, nettbrett og annen elektronikk. Vær oppmerksom på at de holder stengt på fredager fra kl. 14:00 og på lørdager, grunnet den jødiske sabbaten.

Du kan motta en gratis gave hvis du kjøper varer som tilsvarer 50 dollar eller mer. Vis frem koden E209744 samt kvitteringen din til de ansatte i turistkassen like ved utgangen for å motta din gratis gave.

Elektronikk og tilbehør i New York - B&H Elektronikk og tilbehør i New York - Apple Store Grand Central

Apple Store

Hvis du ønsker å kjøpe en iPhone, iPad, iPod eller et annet Apple-produkt så burde du gå til en Apple Store. Her får du kjøpt autentiske produkter med garanti. Pluss, hvis du handler i Apple Store på enten Fifth Avenue eller Grand Central Station så kan du også beundre det imponerende designet av selve butikken.

Hammacher Schlemmer

Hammacher Schlemmer begynte som en hardware-butikk i 1848, men er nå et av New Yorks mest uvanlige og artige steder å handle. Her finner du mobiltelefoner, PCer, nettbrett, kameraer og annen elektronikk. Hos Hammacher Schlemmer finner du også mye morsomt elektronisk tilbehør, slik som elektriske vinåpnere, ørevarmere med innebygde hodetelefoner, bærbare mini-vaskemaskiner og masse annet rart som du egentlig ikke trenger, men som du kanskje blir litt fristet til å kjøpe. Dette er en super butikk for gaver, og mange av varene kommer med en livslang garanti.

Best Buy

Best Buy er en av USAs største forhandlere og en konkurrent av Amazon. Best Buy fokuserer mest på fysiske butikker, mens Amazon er best representert på nett. Best Buy har hele 10 butikker i New York. Her kan du få kjøpt PCer, TVer, kameraer og mobiltelefoner, men også kaffemaskiner og større hvitevarer. Dette er en av de få stedene hvor du kan få kjøpt kontantkort-mobiltelefoner og SIM-kort.

Erics tips: Vær oppmerksom på at amerikanske elektronikkvarer bruker 110 Volt og at de bruker en annen stikkontakt, så glem ikke at du trenger en adapter for å bruke varene hjemme i Norge. Det kan også være greit å huske at det er en verdigrense på 6000 kr hvis du har vært utenfor Norge i mer enn 24 timer. Dvs. at du kan ta med varer for inntil 6000 kr uten å måtte betale toll og avgifter. Glem ikke at prisen i butikkhyllene ikke inkluderer New York moms (8.875%), og dette legges til når du kommer til kassen.

Elektronikk og tilbehør i New York - Best Buy Elektronikk og tilbehør i New York - Apple Store

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt