Elektronikk og tilbehør i New York

Elektronikk og tilbehør i New York

Det er gøy å shoppe elektronikk og tilbehør i New York. Det finnes flere butikker som er verdt et besøk. Enten du er interessert i de nyeste produktene, fotografering eller bare vil se deg rundt, kan du besøke en av New Yorks elektronikkbutikker. Bortsett fra hva butikkene har å tilby, er det ofte en opplevelse i seg selv å besøke en butikk.

Contents

Apple Store

Hvis du ønsker å kjøpe en iPhone, iPad, iPod eller et annet Apple-produkt så burde du gå til en Apple Store. Her får du kjøpt autentiske produkter med garanti. Pluss, hvis du handler i Apple Store på enten Fifth Avenue eller Grand Central Station så kan du også beundre det imponerende designet av selve butikken.

Elektronikk og tilbehør i New York - Apple Store Grand Central Elektronikk og tilbehør i New York - Apple Store

Samsung 837

Samsung 837 er Samsungs flaggskipbutikk i New York. I denne butikken i Meatpacking District kan du gå på oppdagelsesferd i SmartThings Home, der du finner alle de nyeste innovasjonene for hjemmet. Eller du kan ta en titt på de nyeste telefonene og andre enheter. Hvis du vil gi Samsung-enheten din et nytt utseende, kan du gjøre det her.

Elektronikk og tilbehør i New York - Samsung 837 Elektronikk og tilbehør i New York - Samsung Store

B&H Photo, Video, Pro Audio

B&H Photo er rene drømmen for enhver fotograf og fotoentusiast. Her finner du et stort utvalg at kameraer, objektiver og tilbehør til gode priser. For ikke å glemme de hjelpsomme ansatte! De spesialiserer seg på fotoutstyr, men de selger også PCer, lyd- og videoutstyr, mobiltelefoner, nettbrett og annen elektronikk. Vær oppmerksom på at de holder stengt på fredager fra kl. 14:00 og på lørdager, grunnet den jødiske sabbaten.

Du kan motta en gratis gave hvis du kjøper varer som tilsvarer 50 dollar eller mer. Vis frem koden E209744 samt kvitteringen din til de ansatte i turistkassen like ved utgangen for å motta din gratis gave.

Elektronikk og tilbehør i New York - B&H Elektronikk og tilbehør i New York - Best Buy

Best Buy

Best Buy er en av USAs største forhandlere og en konkurrent av Amazon. Best Buy fokuserer mest på fysiske butikker, mens Amazon er best representert på nett. Best Buy har hele en rekke butikker i New York. Her kan du få kjøpt PCer, TVer, kameraer og mobiltelefoner, men også kaffemaskiner og større hvitevarer. Dette er en av de få stedene hvor du kan få kjøpt kontantkort-mobiltelefoner og SIM-kort.

Erics tips: «Vær oppmerksom på at amerikanske elektronikkvarer bruker 110 Volt og at de bruker en annen stikkontakt, så glem ikke at du trenger en adapter for å bruke varene hjemme i Norge. Det kan også være greit å huske at det er en verdigrense på 6000 kr hvis du har vært utenfor Norge i mer enn 24 timer. Dvs. at du kan ta med varer for inntil 6000 kr uten å måtte betale toll og avgifter. Glem ikke at prisen i butikkhyllene ikke inkluderer New York moms (8.875%), og dette legges til når du kommer til kassen.»

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt