Apple Store i New York

Apple Store i New York

Hvor kan du få kjøpt en iPad, iPhone eller en MacBook i New York? Det finnes mange mindre butikker som tilbyr disse produktene, men det beste er å kjøpe direkte fra en Apple Store. Det er ikke stor forskjell i pris, men hvis du kjøper fra en Apple Store så er du garantert å få varer av god kvalitet. iPhones er ikke alltid til salgs for de som bor utenfor USA, ettersom kjøp av mobiltelefon noen ganger er basert på et abonnement. Det er enkelt å få kjøpt iPods, iPads og MacBooks. Det er også mulig å kjøpe «Apple Care» (skadedekning/forsikring) ettersom dette er tilgjengelig for de som bor utenlands.

Apple Store beliggenheter i New York

Det finnes åtte Apple Store butikker på Manhattan. Flagship-butikken er plassert på 767 Fifth Avenue. Denne berømte Apple Store butikken i New York (med en imponerende inngang laget av glass) er nylig pusset opp. Den største Apple Store butikken ligger i Meatpacking District på 401 West 14th Street. Ønsker du å kombinere et besøk til en Apple Store med annen shopping? Da kan du dra til Macy’s. Her finner du Apple-produkter i første etasje, mellom parfyme og kosmetikk. En annen Apple Store som er verdt å besøke i løpet av en shoppingrunde er butikken som ligger i Westfield World Trade Center. Det stilige designet til Apple-produktene passer perfekt inn med kjøpesenterets moderne arkitektur.

Grand Central Apple Store

Apple Store butikken som har den aller mest spesielle beliggenhet er utvilsomt den som ligger i Grand Central Terminal. Her kan du titte på iPhones, iPads og MacBooks med denne verdensberømte stasjonen i bakgrunnen. I tillegg til de fem butikkene som allerede har blitt nevnt så finnes det tre til Apple Store butikker på Manhattan: Upper East Side, Upper West Side og SoHo. Så for en ekte Apple-fan er New York rene paradiset!

Erics tips: Ikke glem at det legges til 8.875% sales tax (moms) når du kommer til kassen. Så en iPad til $499 ender opp med å koste $543,29. Amerikanske varer har selvfølgelig amerikanske støpsel, ladere, osv. Hvis du handler varer fra Apple Stores i New York kan det være greit å tenke på at du også må kjøpe tilbehør eller adaptere som passer til norske stikkontakter for å kunne bruke produktene hjemme i Norge.

Apple Store i New York - West 14th Street Apple Store i New York - Grand Central

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter