Apple Store i New York

Apple Store i New York

Hvor kan du få kjøpt en iPad, iPhone eller en MacBook i New York? Det finnes mange mindre butikker som tilbyr disse produktene, men det beste er å kjøpe direkte fra en Apple Store. Prisforskjellene er ikke store, men dersom du kjøper noe på Apple Store kan du garanteres god kvalitet. iPhones er ikke alltid til salgs for de som bor utenfor USA, ettersom kjøp av mobiltelefon noen ganger er basert på et abonnement. Det er enkelt å kjøpe iPods, iPads og MacBooks. Det er også mulig å kjøpe «Apple Care» (skadedekning/forsikring) ettersom dette er tilgjengelig for de som bor utenlands.

Apple Store beliggenheter i New York

Det finnes en rekke Apple Store butikker på Manhattan. Flagship-butikken er plassert på 767 Fifth Avenue. Denne berømte beliggenheten til Apple Store i New York (med en imponerende inngang laget av glass) har nylig blitt renovert. Den største Apple Store butikken ligger i Meatpacking District på 401 West 14th Street. Ønsker du å kombinere et besøk til en Apple Store med annen shopping? Da kan du dra til Macy’s. Her finner du Apple-produkter i første etasje, mellom parfyme og kosmetikk. En annen Apple Store som er verdt å besøke i løpet av en shoppingrunde er butikken som ligger i Westfield World Trade Center. Det stilige designet til Apple-produktene passer perfekt inn med kjøpesenterets moderne arkitektur.

Grand Central Apple Store

Apple Store butikken som har den aller mest spesielle beliggenhet er utvilsomt den som ligger i Grand Central Terminal. Her kan du titte på iPhones, iPads og MacBooks med denne verdensberømte stasjonen i bakgrunnen. I tillegg til de nevnte butikkene så finnes det tre andre Apple Store butikker på Manhattan: Upper East Side, Upper West Side og SoHo. Så for en ekte Apple-fan er New York rene paradiset!

Erics tips: Ikke glem at det legges til 8.875% sales tax (moms) når du kommer til kassen. Så en iPad til $499 ender opp med å koste $543,29. Amerikanske varer har selvfølgelig amerikanske støpsel, ladere, osv. Hvis du handler varer fra Apple Stores i New York kan det være greit å tenke på at du også må kjøpe tilbehør eller adaptere som passer til norske stikkontakter for å kunne bruke produktene hjemme i Norge.

Apple Store i New York - West 14th Street Apple Store i New York - Grand Central

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt