Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City er New York Citys eneste samling av outlet-butikker. Litt utenfor New York City ligger Woodbury Common Premium Outlets, men det har i lang tid vært stor etterspørsel etter et mer sentralt kjøpesenter med designer outlets. Empire Outlets har en flott beliggenhet ved havna på Staten Island. Shopp og ta deg noe å drikke og en matbit på en av benkene hvor du også kan nyte den flotte utsikten over Manhattans skyline.

Contents

Outlet-senter i New York

Empire Outlets er et 33 000 m2 stort kjøpesenter som inneholder butikker fulle av mat og underholdning, men fremfor alt; mote og byen er vert for en av de mest kjente moteukene i verden. Du finner blant annet merker som H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, GAP og Old Navy. Outletsenteret har et flott design. Det ligner et utendørs kjøpesenter, med mange benker hvor du kan hvile etter en handleøkt. Senteret har fire etasjer fulle av outletbutikker. Her finner du en Starbucks, Shake Shack og en rekke andre steder du kan ta en matbit eller noe å drikke.

Erics tips: «Hvis du planlegger å ta gratisfergen Staten Island Ferry kan du besøke Empire Outlets. Det ligger like ved fergeterminalen. Men, siden senteret er relativt nytt, er det fremdeles mange tomme butikker. Derfor anbefaler jeg ikke et besøk hit kun for Empire Outlet, helt ennå.»

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Hovedgaten

Empire Outlets sin beliggenhet

New York Citys første designsenter for outlet-butikker ligger på Staten Island, i området kalt St. George Waterfront. Harbor Commons kommer til å være enkle å komme til. Etter en 20 minutter lang (og gratis!) tur med Staten Island Ferry kommer du deg fra Nedre Manhattan til Empire Outlets. Bare turen dit er en opplevelse i seg selv, og du passerer Frihetsgudinnen, Ellis Island og får en flott utsikt over Manhattans skyline.

Empire Outlets New York City - Skyline-utsikt Empire Outlets New York City - Havnekanten

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt