Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City er New York Citys eneste samling av outlet-butikker. Litt utenfor New York City ligger Woodbury Common Premium Outlets, men det har i lang tid vært stor etterspørsel etter et mer sentralt kjøpesenter med designer outlets. Empire Outlets har en flott beliggenhet ved havna på Staten Island. Shopp deg glad og ta deg noe å drikke og en matbit på en av benkene hvor du også kan nyte den flotte utsikten over Manhattans skyline.

Shoppingmekka

Hos Empire Outlets finner du et 107 000 m2 stort kjøpesenter som vil inneholde 100 butikker fulle av mat og underholdning, men fremfor alt; mote og byen er vert for en av de mest kjente moteukene i verden. Nå kan Newyorkere endelig få ønskene sine oppfylt i dette paradiset for shopping, full av designervarer og mote til veldig gunstige priser – og det kan du også! Du finner blant annet merker som H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, GAP og Old Navy. Outletsenteret har et flott design. Det ligner et utendørs kjøpesenter, med mange benker hvor du kan hvile etter en handleøkt. Senteret har fire etasjer fulle av outletbutikker. Ved havnen finner du et Walgreens-apotek og flere steder å ta noe å drikke og spise, som f.eks. en Starbucks.

Erics tips: Hvis du planlegger å ta gratisfergen Staten Island Ferry, så kan jeg definitivt anbefale et besøk til Empire Outlets. Det ligger like ved fergeterminalen. Men, siden senteret er relativt nytt, er det fremdeles mange tomme butikker. I fremtiden vil flere og flere merkebutikker åpne dørene. Derfor anbefaler jeg ikke et besøk hit kun for denne outleten, helt ennå.

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Hovedgaten

Empire Outlets sin beliggenhet

New York Citys første designsenter for outlet-butikker ligger på Staten Island, i området kalt St. George Waterfront. Harbor Commons kommer til å være enkle å komme til. Etter en 20 minutter lang (og gratis!) tur med Staten Island Ferry kommer du deg fra Nedre Manhattan til Empire Outlets. Bare turen dit er en opplevelse i seg selv, og du passerer Frihetsgudinnen, Ellis Island og får en flott utsikt over Manhattans skyline.

Empire Outlets New York City - Skyline-utsikt Empire Outlets New York City - Havnekanten

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt