Frozen Broadway tickets

Frozen Broadway Tickets

Kjøp Frozen Broadway tickets før du drar til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Disney’s snødronning Elsa, hennes søster Anna og snømannen Olaf forvandler New York City til kongeriket Arendelle. De tar med barna dine og deg på et eventyr til deres magiske verden av is og snø. Musikalen Frozen er basert på den berømte Disney-filmen (kalt Frost på norsk), og er den niende Disney-musikalen fremført på Broadway. Akkurat som tegnefilmen er musikalen også inspirert av norsk mytologi. Selveste Huldra er med i tillegg til en helt ny sang om «hygge». Bestill billetter til Frozen og hør hitlåten Let it Go sammen med hele familien.

Beklager, dette showet har avsluttet

Hvis du ønsker å se en annen Disney-musikal på Broadway, så kan du kjøpe billetter til

The Lion King eller Aladdin

Contents

Magiske krefter

Bli revet med av den fortryllende historien i filmen Frozen, som nå har blitt forvandlet til en magisk musikal. Du vil gjenkjenne lille prinsesse Elsa som har magiske krefter over is og snø, men som hun ikke enda klarer å beherske. Elsa rømmer fra slottet etter at hun ved uhell forvandler kongeriket til et land med evig vinter. Elsas søster, prinsesse Anna, legger ut på en reise for å finne henne. Det blir et eventyr fullt hindringer, men hun får hjelp av snømannen Olaf, kjekke Kristoff og reinsdyret Sven.

Frozen Broadway Tickets - Elsa Frozen Broadway Tickets - Kristoff og Sven

Hvordan kjøpe Frozen Broadway tickets?

Billettene til Frozen fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt i det du bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten. For bestilling opp til 4 personer er du garantert et sete ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret prøve sitt beste for å få det til.

Send meg en e-post til eric@newyork.no hvis du ønsker å bestille for grupper på 20 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.
Erics tips: Alle de velkjente sangene fra tegnefilmen har også kommet til Broadway, med stor suksess! Filmen er gjort om til en imponerende musikal, med vakre spesialeffekter og humor som passer både barn og voksne. Frozen er definitivt en musikal for familier som har lyst til å oppleve det magiske islandet Arendelle.  

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Passende for alle aldre, men det anbefales for 8 år og eldre
  • Varighet: 2 timer
  • Sted: St. James Theatre, 246 West 44th Street
  • Klikk her for å se St. James Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt