Broadway-musikaler for barn

Det finnes nok av Broadway-musikaler for barn i New York! Det å dra på en Broadway-musikal en helt spesiell opplevelse, så gå ikke glipp av dette når du besøker byen. Kanskje er du (i likhet med mange andre) under den oppfattelsen at Broadway-show ikke er passende for barn, men dette er ikke tilfellet. Det finnes nemlig et stort utvalg av musikaler som er godt egnet for å se med barn. Noen av forestillingene har til og med blitt skrevet og produsert spesielt med tanke på de yngre generasjonene.

Se her for en liste over Broadway-musikaler for barn

Disney-musikaler i New York

Førstevalget er selvfølgelig Disney-musikalene på Broadway. Dra på musikalen Aladdin og opplev en eventyrlig forestilling om den fattige arabiske gutten Aladdin og prinsesse Jasmine. Denne forestillingen er passende for barn på 6 år og eldre. Eller hva med en Broadway-klassiker slik som The Lion King? Denne musikalen har blitt spilt i lang tid, og den er passende for barn fra 4 år og opp. Barna dine kommer til å beundre jungelens dyr som beveger seg rundt i salen og på scenen!

Musikaler for alle aldre

Det er en minstealder på 4 år for de aller fleste av showene. Forestillingene varer ofte en og en halv time til to timer, noe som er ganske lang tid å skulle holde på oppmerksomheten til et barn som er yngre enn 4 år. Hvis barnet ditt er over 4 år så kan du alltids gå på en av musikalene som er spesielt laget for barn. I tillegg til Disney-musikaler så finnes det også andre familievennlige Broadway-show. Du kan, for eksempel, se Blue Man Group, en gruppe bestående av skallede, blå menn som kombinerer musikk, teknologi og humor i et morsomt show som passer for (nesten) alle aldre. Det er enkelt og trygt å kjøpe billetter før du reiser, pluss at det kan spare deg både tid og penger!

Broadway-musikaler for barn - Blue Man Group Broadway-musikaler for barn - Frozen

Finn billettene dine


Søk etter billetter

Søkeresultater

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter