Gratis inngang til MoMA i New York

Gratis inngang til MoMA i New York

Gratis inngang til MoMA i New York er tilgjengelig for beboere i New York som kan fremvise bevis på dette. MoMa er et av de største kunstmuseene i NYC og holder åpent sent den første fredagen i hver måned for Newyorkere. Besøkende som ikke bor i New York kan ikke benytte seg av gratis inngang til MoMa

Du kan istedenfor kjøpe billetter til MoMA her

Pay What You Wish

Noen museer i New York opererer med et pay-what-you-wish system. Dette betyr at besøkende selv bestemmer hva de ønsker å betale for inngang. Dette tilbudet er beregnet for innbyggere, og ofte studenter, i New York. På denne måten kan folk som har dårligere råd fortsatt besøke museer og og bli med på kulturreisen. Tilbudet er foreløpig kun for newyorkere.

Erics tips: med et rabattkort får du tilgang til nesten alle museer i New York. På denne måten kan du besøke alle dine favoritter uten å måtte kjøpe separate billetter. Det vil lønne seg.

MoMA i rabattkort

Når Når du besøker New York, er det veldig praktisk å skaffe et rabattkort. Det er ikke bare rimeligere enn å kjøpe billetter for attraksjoner og guidede turer separat men det sparer deg også for tid og bryderi. Det finnes to typer rabattkort for New York: dagspass og attraksjonspass. Med New York Pass, Sightseeing Day Pass, og All-Inclusive Pass kan du besøke MoMA og andre attraksjoner i løpet av det antall dager du har valgt.

Et Attraksjonspass er gyldig for et visst antall attraksjoner. Det lar deg utforske New York i eget tempo. Kjøp Sightseeing Flex Pass eller Explorer Pass for å få inngang til MoMA.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt