Guidet tur til Gossip Girl i New York

Kjøp billetter nå
Gossip Girl guidet tur i New York

Denne Gossip Girl-turen i New York passer bra for fans av TV-serien, som vil se hvor denne fiktive Manhattan-eliten bodde, sladret, shoppet og forelsket seg i hverandre! Lurer du kanskje på hvor Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald eller Chuck Bass holdt til? Du bør definitivt bli med på denne Gossip Girl-turen for å se alle de ekte og ikoniske stedene fra serien i New York, og selvfølgelig nyte en dag blant livet i Upper East Side.

Bestill guidet tur til Gossip Girl i New York her

Contents

Gossip Girl Tour i New York

Turen til Gossip Girl starter ved Palace Hotel på Madison Avenue, det første punktet til mange av stedene som ble brukt under innspillingen av Gossip Girl. Pass på at du ankommer minst 15 minutter før turen starter, slik at du har god tid til å titte rundt i hotellets lobby. Dette er samme lobby som den Dan Humphrey satt i, da han ventet på Serena i flere timer. Dette er også det samme hotellet som familien Van der Woodsen bodde i, og senere også Bass-familien.

Upper East Side

Turguiden ønskes du velkommen om bord på bussen og når du har kommet deg om bord begynner turen på Madison Avenue, i retning av Upper East Side. Bussen passerer viktige steder brukt under filminnspillingen, som Vera Wang-butikken hvor Blair og moren til Serena (Lily) kjøpte brudekjolene sine. Den kjører også forbi St. James Church, kirken hvor Blair giftet seg. Bussen stopper ved Museum of the City of New York – brukt som utsiden av «Constance Billard School for Girls». Serena, Blair og Jenny gikk mye rundt på denne «skoleplassen» i løpet av serien. Ovenfor «skolen» ligger Conservatory Garden of Central Park, som er stedet hvor Jenny traff sin første kjæreste – Asher Hornsby.

Neste stoppested er Metropolitan Museum of Art, hvor jentene spiste lunsj på trappetrinnene. Videre vil du bli tatt med til den vakre villaen til Archibald-familien på East 74th Street, og leiligheten til Blair og Eleanor Waldorf på Fifth Avenue. Nyinnspillingen av Gossip Girl er heller ikke glemt under turen. Du får se mange av stedene fra den nye serien, blant annet New York Academy of Medicine og Park Avenue Armory.

Gossip Girl Tour - Palace Hotel Gossip Girl - The Museum of the City of New York

Ladurée

Tredje stopp er rene himmelen om du setter pris på søtsaker: Ladurée. Her kan du få Blairs favorittgodbiter, makaroner. Pass på at du ikke spiser for mange makroner og blir dårlig, for dere skal fortsatt innom Plaza Hotel og Pulitzer Fountain. Det er her Blair og Serena arrangerte en spontan photoshoot med kjolene fra kleskolleksjonen til Eleanor Waldorf.

Chucks Empire Hotel

Empire Hotel ligger på Upper West Side og er hotellet Chuck Bass kjøpte som en investering. Ikke vær redd for å ta bilder i hotellets lobby, det er helt greit. Lobbyen ble også brukt som en bar under filminnspillingen av den andre “Sex and the City”-filmen. Etter mye glitter og glamour, kjører bussen videre til Grand Central Station. Dette er turens endepunkt, men også stedet hvor serien begynner. Her ble første scene filmet, nemlig den hvor Serena returnerer til New York etter å ha vært borte i over ett år. Rundt hjørnet ligger Empire State Building, hvor Blair var på et veldig viktig stevnemøte. På begge stedene kan du ta deg tid til å vandre rundt og på Grand Central Station kan du benytte deg av subway linje 4, 5 eller 6 tilbake til hotellet ditt.

Erics tips: «Blir du sulten i løpet av turen? I løpet av stoppet ved The Met er det mulig å kjøpe noe å spise fra en av matvognene som står utenfor. I løpet av stoppet ved Ladurée har du nok tid til å kjøpe noe eller benytte deg av toalettet.»

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangssted: Palace Hotel
  • Avgangstid: 10:00
  • Veibeskrivelse: Ta subway-linje 6 (stopp ved 51st) eller E og M (stopper på 5 av/53rd)

Bestill Guidet tur til Gossip Girl i New York her

Guidet tur til Gossip Girl - Trappene til The Met

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt