Harry Potter Store i New York

Harry Potter Store i New York

Harry Potter Store i New York er den største Harry Potter butikken i verden. Den tre etasjes Harry Potter butikken ved siden av Flatiron Building er dedikert til historiene om lærling-trollmannen og Fantastisk Beasts. Flaggskipbutikken er et initiativ fra Warner Bros og inneholder den største samlingen av Harry Potter og Fantastic Beasts merchandise noensinne. Som en Harry Potter entusiast kan du unne deg selv her!

Harry Potter Store i New York åpner i 2021

Wizarding World i New York

Harry Potter butikken i New York er på omtrent 20,000 square feet og er derfor plassen å være for alle Harry Potter fans. Det selges produkter som er godt kjent fra filmene, som for eksempel kapper, sjokoladefrosker og Bertie Bott’s Every Flower Beans. I tillegg er det nye produkter som er laget kun for New York butikken, inkludert tryllestaver. For at opplevelsen skal bli komplett kan du møte på flere forskjellige interaktive opplevelser. Det er også flere muligheter for å ta bilder for å forevige ditt besøk til Harry Potter butikken.

For å gjøre Harry Potter turen komplett anbefaler jeg deg å bestille billetter til den todelte imponerende forestillingen Harry Potter and the Cursed Child på Broadway.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter