Harry Potter Store i New York

Harry Potter Store i New York

Harry Potter Store i New York er den største Harry Potter butikken i verden. Den tre etasjes Harry Potter butikken ved siden av Flatiron Building er dedikert til historiene om lærling-trollmannen og Fantastisk Beasts. Flaggskipbutikken er et initiativ fra Warner Bros og inneholder den største samlingen av Harry Potter og Fantastic Beasts merchandise noensinne. Som en Harry Potter entusiast kan du unne deg selv her!

Wizarding World i New York

Harry Potter butikken i New York er på omtrent 20,000 square feet og er derfor plassen å være for alle Harry Potter fans. Det selges produkter som er godt kjent fra filmene, som for eksempel kapper, sjokoladefrosker og Bertie Bott’s Every Flower Beans. I tillegg er det nye produkter som er laget kun for New York butikken, inkludert tryllestaver. For at opplevelsen skal bli komplett kan du møte på flere forskjellige interaktive opplevelser. Det er også flere muligheter for å ta bilder for å forevige ditt besøk til Harry Potter butikken.

Erics tips: Enhver fan av Harry Potter er nødt til å besøke denne butikken. Etter kassen, selv om du ikke kjøpte noe, kan du kjøpe en original, alkoholfri «butter beer» i baren. Du kan ta koppen med deg og skylle den ren ved siden av baren før du drar.

Harry Potter Store beliggenhet

Harry Potter Store har en veldig sentral beliggenhet rett ved ikoniske Flatiron Building. Ved siden av besøket til butikken kan det også være morsomt å utforske nabolaget. Du kan besøke Madison Square Park eller det italienske markedet Eataly. New Yorks fotomuseum, Fotografiska, ligger kun et par minutters gange fra Harry Potter Store.

For å gjøre Harry Potter turen komplett anbefaler jeg deg å bestille billetter til den imponerende forestillingen Harry Potter and the Cursed Child på Broadway.

I tillegg til Harry Potter Store finnes det en rekke andre lekebutikker i New York som er verdt et besøk.

Harry Potter Store - på innsiden Harry Potter Store New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt