Lekebutikker i New York

Toy Stores i New York

Lekebutikker i New York er moro å besøke for både små og store. Noen av de største lekebutikkene finner du i byen og er definitivt verdt et besøk, spesielt for de som reiser til New York med barn. New York lekebutikker selger ikke bare leker, men det er ofte mer å se og gjøre!

FAO Schwarz New York

Den største lekebutikken i New York er FAO Schwarz. Denne ikoniske butikken har vært i byen siden 1870 og er blant de eldste lekebutikkene i USA. Lekebutikken tilbyr ekstraordinære og unike leker for alle aldre, over hele verden. I tillegg til leker har også lekebutikken på Rockefeller Center ekstra funksjoner, som for eksempel et gulv-piano som starter å spille når du tråkker på tangentene.

Lekebutikker i New York - FAO Rockefeller Center Lekebutikker i New York - FAO Schwarz

LEGO Store

LEGO Store i New York er plassen å være hvis du, eller barna dine er fans av LEGO. Det finnes flere beliggenheter av denne butikken i byen, hvor butikken på Rockefeller Center er den største. Her vil du komme over minifigurfabrikk hvor du kan lage din egen tilpassede LEGO-figur. På «LEGO Brick Lab» for en ekstra avgift kan barn bygge sin egen kreasjon og deretter se den komme til live i laboratoriets virtuelle verden. I tillegg er nesten alt av LEGO til salgs i butikken. Du kan også besøke LEGOLAND New York.

Lekebutikker i New York - LEGO

Nintendo Store

Nintendo Store i New York ligger i nærheten av Rockefeller Center og tilbyr alt som er relatert til videospill. Her kan du teste forskjellige spill, samt kjøpe merchandise fra spillene. Det finnes også et utstillingsvindu hvor du kan se alle spillkonsollene som er gitt ut gjennom årene.

Lekebutikker i New York - Nintendo Store Lekebutikker i New York - Nintendo

CAMP, en opplevelse for hele familien

Lekebutikken CAMP har en rekke butikker i New York. CAMP er en opplevelse for hele familien. Ikke bare kan barn leke med lekene her, men de kan også leke i selve butikken da det er sklier, klatrevegger og biler for barn å sitte i. Lekebutikkene har forskjellige temaer som endres hver 8. til 12. uke. Når du reiser til New York med barn anbefaler jeg virkelig å besøke denne butikken.

Harry Potter Store

Harry Potter Store ligger rett ved Flatiron Building. Enhver fan av Harry Potter kan slå seg løs på flaggskipbutikken som tilbyr alle slags produkter. Som for eksempel kappene fra Galtvort, sjokoladefrosker i tillegg til Bertie Botts Every Flavour Beans. Her kan du til og med smake på ekte Butterbeer.

Lekebutikker i New York - Harry Potter Store Lekebutikker i New York - Harry Potter shop

M&M’s Store

M&M’s Store i New York er enhver godterielskers paradis. I den store godtebutikken på Times Square finner du en vegg full av alle slags farger og smaker av M&Ms hvor du kan sette sammen en pose med favorittfargene dine av M&Ms. I tillegg til godteriet selger de også alle slags varer, som kjøkkenutstyr og tilbehør.

Disney Store

Disney Store i New York er et sted for både store og små. Lekebutikken på Times Square er et unikt sted for barn å leke i og består av to etasjer fulle av bamser, klær og andre Disney-leker.

Lekebutikker i New York - MMs Store Lekebutikker i New York - Disney

Finnes det lekebutikker i New York?

Det finnes en rekke lekebutikker i New York. Les mer her.

Hvor ligger den eldste lekebutikken i USA?

Den eldste lekebutikken i USA er FAO Schwarz i New York. Les mer her.

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt