Vessel i New York tickets

Kjøp billetter nå
Hudson Yards Vessel i New York

Hudson Yards Vessel er en konstruksjon i Hudson Yards, ved High Line Park. Den består kun av trappehus, som er forbundet av plattformer, og den har en oval form. Det er vanskelig å forklare nøyaktig hva Vessel egentlig er. Den kan kanskje best beskrives som noe midt i mellom en bygning, et kunstverk og et monument. Først og fremst er det et virkelig blikkfang i Hudson Yards, like ved den ene enden av High Line Park. Vessel er skapt av den britiske designeren Thomas Heatherwick.

Bestill din flexbillett til Vessel her

Vessel er midlertidig stengt

Vessel New York tickets

Du trenger en billett for Vessel. Du kan kjøpe dine billetter på forhånd her. Det er forskjellig typer billetter tilgjengelig. Når du bestiller din flexbillett kan du velge dato for besøk på forhånd, og du velger også hvilket tidspunkt du ønsker entré. Vær oppmerksom at noen billetter har en tidsluke på en time for entré, men du kan bli så lenge du ønsker. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke mulig å besøke Vessel alene. Du er alltid nødt til å være minimum to personer og du er nødt til å kjøpe to eller flere billetter.

Bestill din flexbillett til Vessel her

Hva er Vessel?

Vessel er definitivt et blikkfang av en konstruksjon som består av 154 sammenhengende trappehus, med intet mindre enn 2 500 trinn. Den er 15 etasjer høy, så å klatre helt til toppen er definitivt en trening i seg selv! Utsikten fra de 80 utsiktsplatåene gjør det hele verdt anstrengelsen. De repeterende elementene i strukturen minner om Eschers «umulige» tegninger. Likevel ser alle forskjellige ting i den uvanlige formen, som for eksempel en vokskake, en bikube, en klatrevegg eller til og med en kurv.

Her finner du Vessel

Vessel ligger i Manhattans nyeste nabolag: Hudson Yards. Mer presist, i Public Square and Gardens at Hudson Yards, en park i nabolaget full av planter og trær. Hvis du spaserer nedover High Line vil du være i stand til å se den. Denne vidstrakte parken er midtpunktet i den østligste delen av Hudson Yards, som ellers består av åtte bygninger med ulike funksjoner, som kontorer, leiligheter og handel, i tillegg til et kulturinstitutt som kalles The Shed. Dessuten har du bygget 30 Hudson Yards som huser Edge Hudson Yards Observation Deck. Denne delen av Hudson Yards finner du mellom 30th og 34th Streets og 10th og 11th Avenue.

Erics tips: Jeg synes Vessel var skikkelig bra, og absolutt verd et besøk. Det tar ikke lange tiden, og de fleste vil trolig ikke trenge mer enn en halvtime. Den ligger nær High Line og går fint an å kombiner med de andre stedene på Hudson Yards. For personer med nedsatt funksjonsevne er det en heis tilgjengelig. Og pass på å holde godt på kameraet ditt når du tar bilde over rekkverket!

Hudson Yards Vessel i New York - Vessels oppbygning Hudson Yards Vessel i New York - Utsikt fra Vessel

Guidet Vessel-tur

Hvis billettene overfor er utsolgt eller om du har lyst på en guidet tur til Vessel, kan du bestille denne turen til Vessel, Hudson Yards og High Line Park. Turen starter nær Chelsea Market. Her går du først langs High Lines gamle togskinner som er forvandlet til en park. Mot slutten av High Line befinner du deg i Hudson Yards-området, som inkluderer Vessel. Du går opp i den imponerende strukturen og får en utsikt over byen fra et unikt perspektiv.

Kjøp billetter for guidet tur til Vessel, Hudson Yards og High Line her

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: Vessel ligger på Public Square and Gardens i Hudson Yards.
  • Åpningstider: Åpent hver dag fra kl 10:00 til 21:00, stenges kl 19:00 på vinteren.

Hva er The Vessel i Hudson Yards?

Hudson Yards Vessel i New York, også kjent som "New York's Staircase", er en konstruksjon på Hudson Yards nær High Line Park. En flott plass å besøke! Les hvorfor.

Trenger du billetter til Vessel Hudson Yards?

Ja du trenger billetter for å besøke Vessel. Det er en rekke muligheter for å få billetter men jeg anbefaler å forhåndsbestille da det er et begrenset antall plasser.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt