M&M’s Store på Times Square

M&M’s Store Times Square

M&M’s Store på Times Square er en artig butikk som du absolutt burde få med deg. Denne enorme butikken har M&M’s i alle forskjellige farger og et stort utvalg av smaker, fylt med melkesjokolade, mørk sjokolade, krispy ris, mintsjokolade, peanøtter, appelsinsjokolade, kokosnøtt, pretzel, kirsebær, kanel, bringebær eller peanøttsmør. Det er med god grunn at disse små søtsakene er så populære! M&M’s har vært i USA siden 1941 og en av de aller største M&M’s-butikkene ligger i hjertet av New York, nemlig på Times Square.

M&M’s historie

M&M’s ble oppfunnet av Forrest Mars Sr. på 1930-tallet etter at han så soldater under den spanske borgerkrigen spise sjokolade-pellets (sjokoladen var pakket inn i et hardt skall slik at den ikke skulle smelte). Mr. Mars fikk patent på idéen sin i mars i 1941 og begynte produksjon i New Jersey med en gang. Selskapet ble originalt grunnlagt som M&M’s Limited. M&M’s er laget av sjokolade fra Hershey’s Chocolate. De to bokstavene «M» står for Mr. Mars sitt eget navn og Bruce Murrie, sønn av William F.R. Murrie, eieren av Hershey’s.

M&M’s med peanøtter ble introdusert i 1954, men sjokoladeskallet var bare i brunt. M&M’s i alle de andre fargene og smakene ble utgitt mye senere. M&M’s med peanøttsmør ble en stor suksess, sammen med slagordet ‘Melts in your mouth, not in your hand’. M&M’s begynte å produsere sjokoladen i fargene rød, gul og grønn.

M&M’s Store Times Square - mange alternativer M&M’s Store Times Square - Rød

M&M’s Store i New York

M&M’s Store ble etablert i 2006 og ligger midt i Times Square. Dette er et perfekt sted for enhver sjokoman! Butikken rommer tre etasjer som strekker seg over nesten 2300 m2, og her finner du mange varianter av M&M’s produkter. Ikke bare sjokolade, også andre varer, slik som kjøkkenutstyr, smykker, badeprodukter og mye mer. En morsom sak i butikken er en personlig printer. Her kan alle M&M’s-tilhengere printe sin egen etikett ved å velge fra et stort utvalg av bilder og legge til egen tekst. Dette tar bare noen få minutter, og besøkende kan f.eks. få en etikett med «Big Apple», «I Love NY» Frihetsgudinnen eller logoen til New York Giants, New York Jets, New York Yankees, New York Mets og mange flere.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: 1600 Broadway, på hjørnet av Broadway og 48th Street
Erics tips: Vær forsiktig med å fylle opp posen din med M&M’s. Det virker kanskje som om du ikke har så mye, men bare vent til du ser prisen når du kommer til kassen! Butikken har et stort utvalg av M&M’s, men det er litt dyrt.

I tillegg til M&M’s Store finnes det en rekke andre lekebutikker i New York som er verdt et besøk.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt