National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

Kjøp billetter nå
National Geographic Encounter Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey er en severdighet på Times Square i New York. Ved bruk av banebrytende teknologiske teknikker blir du tatt med på en virtuell reise ned i havets dyp. Her møter du haier, hvaler, blekkspruter og sjøløver, ansikt til ansikt, helt uten å bli våt! Denne verdenen under vann er skapt av det samme Oscar- og Emmy-prisbelønte teamet som står bak «Game of Thrones» og Martin Scorseses «Hugo». Opplevelsen inneholder garantert flotte bilder og effekter!

 

National Geographic Encounter har dessverre stengt. Se ting å gjøre i New York for attraksjoner i nærheten av Times Square.

Virtuelt akvarium

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey er en enorm severdighet på hele 5570 m2! Det begynner med at du fordyper deg i lyder og bilder av havet. Sammen med en guide spaserer du gjennom forskjellige habitater med hvert sitt miljø og dyreliv. Encounter tilbyr også en digital «lekeplass» hvor du har muligheten til å leke deg med hologrammer, touchscreen-skjermer og mer. Her får du lære mer om konservering av havet og om all vitenskapen som dedikeres til det. Gjennom hele opplevelsen brukes det avansert teknologi for bilde og lyd, noe som får det til å føles som om du faktisk befinner deg under vann. Alt virker veldig realistisk, selv om det verken brukes ekte dyr eller vann. Et besøk til National Geographic Encounter: Ocean Odyssey tar omtrent 90 minutter.

Erics tips: National Geographic Encounter er en flott attraksjon, særlig hvis du har med deg barn eller er interessert i livet i havet. Hvis det er en regnfull dag og du er i området rundt Times Square, bør du definitivt avlegge et besøk her.

National Geographic Encounter Ocean Odyssey - HavetNational Geographic Encounter Ocean Odyssey - Dyphavet

Praktisk informasjon

  • Åpningstider:
    • søndag – torsdag: kl. 10:00 – 21:00
    • fredag og lørdag: kl. 10:00 – 22:00
  • Sted: 226 West 44th Street, mellom Broadway og 8th Avenue
  • Alder: Denne opplevelsen er intens, derfor er den mindre egnet for barn under 6 år.
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt