New York Aquarium

Kjøp billetter nå
New York Aquarium

New York Aquarium ligger på Coney Island og dette er det eneste akvariet i New York. Akvariet drives av Wildlife Conservation Society, som har som mål å redde dyreliv og habitater over hele verden gjennom vitenskap, bevaringstiltak og utdanning, og å inspirere folk til å sette pris på naturen. New York Aquarium er hjemmet til hundrevis av undervannsarter som lever i replikaer av sine naturlige habitater.

Kjøp billetter til New York Aquarium inkludert 4D-film her

Utstillinger på New York Aquarium

New York Aquarium et supert sted å besøke med barn i New York. Du finner mer enn 10 000 fisker og marint dyreliv i 16 forskjellige habitater. For eksempel så svømmer otere og pingviner blant steiner og trær fra det nordøstlige Middelhavet. Ocean Wonders: Sharks! Det er et stort akvarium og infosenter som utelukkende er dedikert til haier. Besøk Aquatheater for å se de akrobatiske sjøløvene. Dyrene og trenerne opptrer flere ganger for dagen.

NY Aquarium åpnet for første gang 10. desember 1896 i Battery Park, Lower Manhattan, og er dermed landets eldste akvarium i kontinuerlig drift. Da det opprinnelige anlegget stengte i 1941, ble dyrene midlertidig flyttet til Bronx Zoo frem til det nye akvariet åpnet på Coney Island 6. juni 1957.

Besøke NY Aquarium

Gjennom hele New York Aquarium jobber det frivillige ansatte, som gjerne hjelper deg med å finne svar på det du måtte lure på. Når du ankommer, sjekk timeplanen for når dyrene skal spises. Dette er veldig underholdende og noe du ikke bør gå glipp av. Her finner du også et 4D-teater som kombinerer 3D filmer med ekstra effekter som du kan kjenne på kroppen.

Erics tips: «Det er en god idé å kombinere et besøk til New York Aquarium med en spasertur langs promenaden på Coney Island og ta noen av berg-og-dal-banene i Luna Park. Glem ikke å prøve en beryktet pølse i brød fra Nathan’s Hotdogs!»

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en e-billett. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett, eller vise frem på mobilen din som en mobil-billett.

  • Sted: Surf Avenue og West 8th Street, Coney Island
  • Åpningstider:
    • Daglig: 10:00 til 16:00
  • Barn på 2 år og yngre får gratis inngang

Kjøp billetter til New York Aquarium inkludert 4D-film her

New York Aquarium - Foring New York Aquarium - Korallrev

Er NYC Aquarium gratis?

NYC Aquarium har ikke gratis inngang, men er inkludert i New York Sightseeing Pass.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt