New York Aquarium

Kjøp billetter nå
New York Aquarium

New York Aquarium ligger på Coney Island og dette er det eneste akvariet i New York. Her finnes det hundrevis av forskjellige arter, og New York Aquarium ønsker at besøkende skal lære om det akvatiske økosystemet og om hvordan man kan beskytte det. Akvariet åpnet dørene for første gang den 10. desember i 1896, i Lower Manhattan. Dette akvariet ble stengt i 1941, og dyrene ble midlertidig oppbevart i The Bronx Zoo. Det nåværende akvariet åpnet opp på Coney Island den 6. juni i 1957.

 

Kjøp billetter til New York Aquarium inkludert 4D-film her

Utstillinger

New York Aquarium huser hundrevis av akvatiske dyrearter i kopier av de naturlige habitatene sine, et supert sted å besøke med barn i New York. For eksempel så svømmer otere og pingviner blant steiner og trær fra det nordøstlige Middelhavet. Ocean Wonders: Sharks! ble også åpnet i 2018. Dette er et stort akvarium og infosenter som utelukkende er dedikert til haier. Besøk Aquatheater for å se de akrobatiske sjøløvene. Dyrene og trenerne opptrer flere ganger for dagen.

Undervannsverden

Gjennom hele New York Aquarium jobber det frivillige ansatte, som gjerne hjelper deg med å finne svar på det du måtte lure på. Når du ankommer, sjekk timeplanen for når dyrene skal spises. Dette er veldig underholdende og noe du ikke bør gå glipp av. Her finner du også et 4D-teater som kombinerer 3D filmer med ekstra effekter som du kan kjenne på kroppen.

Erics tips: Det er en god idé å kombinere et besøk til New York Aquarium med en spasertur langs promenaden på Coney Island og ta noen av berg-og-dal-banene i Luna Park. Glem ikke å prøve en beryktet pølse i brød fra Nathan’s Hotdogs!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en e-billett. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett, eller vise frem på mobilen din som en mobil-billett.

  • Sted: Surf Avenue og West 8th Street, Coney Island
  • Åpningstider:
    • Daglig: 10:00 til 16:00
  • Barn på 2 år og yngre får gratis inngang

Kjøp billetter til New York Aquarium inkludert 4D-film her

New York Aquarium - Foring New York Aquarium - Korallrev

Er NYC Aquarium gratis?

NYC Aquarium har ikke gratis inngang, men er inkludert i New York Sightseeing Pass.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter