New York Five Boro Bike Tour 2023

New York Five Boro Bike Tour

New York Five Boro Bike Tour tar sted den første søndagen i mai, hvert år. I 2023 arrangeres det den 7. mai. Denne dagen møtes 30,000 deltakere fra hele verden på Lower Manhattan før de sykler gjennom NYCs fem bydeler. Ruten er hele 65 kilometer (40 miles) lang og er bilfri for dette arrangementet.

New York Five Boro Bike Tour

Å sykle i New York kan normalt være en utfordring på grunn av trafikken. Men under Five Boro Bike Tour vil du ikke bli plaget av dette. Det er en unik måte å oppdage de forskjellige bydelene i New York. Sykkelturen arrangeres for å promotere sykling i New York.

New York Five Boro Bike Tour - Cheerleadere New York Five Boro Bike Tour - Bryant Park

Ruten

Five Boro Bike Tour starter ved Bowling Green, i nærheten av One World Trade Center på Lower Manhattan. Glem ikke å løfte blikket: du kommer til å bli forbløffet over skyskraperne som omringer deg! Sykkelturen går nordover på Manhattan og over frodige Central Park. Via Harlem krysser du vannet til The Bronx før turen går sørover på motorveien på østre-Manhattan. Kryss East River via Queensboro Bridge og utforsk Queens og Brooklyn. Du vil bli overrasket over den store kontrasten mellom de forskjellige bydelene. Du vil også krysse den lengste hengebroen i USA: Verrazzano-Narrows Bridge. Utsikten herfra er fantastisk! Broen ender i Staten Island, den siste bydelen under denne sykkelturen.

«Finish Festival»

Etter du har ankommet endepunktet på Staten Island kan du koble av på «Finish Festival». Nyt live-musikk samt mat og drikke. Tilbake til Manhattan? Benytt deg av Staten Island Ferry, fergeturen er gratis. Glem ikke å ta bilder av Manhattans skyline og Frihetsgudinnen.

Slik registrerer du deg

Du kan registrere deg på nett på forhånd for å delta på Five Boro Bike Tour. Når du registrerer deg, deltar du i en veldedighetstur som finansierer gratis sykkelopplæring. Med dette hjelper du flere Newyorkere med ferdigheter for å ferdes trygt på sykkel i byens gater.

Register deg her for Five Boro Bike Tour

New York Five Boro Bike Tour - West Side New York Five Boro Bike Tour - 6th Avenue

Leie av sykkel

Når du deltar på Five Boro Bike Tour trenger du åpenbart en sykkel. Du kan reservere en sykkel på forhånd og hente den i nærheten av startpunktet. Ved behov kan sykkelen justeres etter dine ønsker. Du kan spørre om du etter turen kan levere tilbake sykkelen på Staten Island.

Lei sykkel for Five Boro Bike Tour i New York her

Erics tips: Hvis du synes Five Boro Bike Tour er litt for lang kan du også delta på en guidet sykkeltur i New York, eller leie sykkel for å utforske byen på egenhånd.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt