New York Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island

Kjøp billettene dine her

Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island

New York Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island må selvfølgelig få en plass på nettsiden min. Hvis du ønsker å spise store mengder med spesiell og unik pizza i alle former og størrelser, så er ikke dette turen for deg. Likevel anbefaler jeg  så absolutt denne turen som varer i fire og en halv time. Ikke tenk på det som en «pizza tour» som tilfeldigvis går gjennom Brooklyn og Coney Island, se på det som en tur gjennom Brooklyn og Coney Island, med kjempegode pizzastykker som en ekstra bonus.

Akkurat som på film

Turen begynner ved Union Square, Men en sentral beliggenhet. Herfra vil du bli fraktet med en buss over Manhattan Bridge og direkte til Brooklyn. Guiden jeg hadde var kjempeentusiastisk, og ettersom turen er organisert av en familiebedrift så får du forhåpentligvis samme turguide eller en som er like hyggelig og kunnskapsrik. Etter å ha vært med på denne turen kommer du til å vite akkurat hvem som bor hvor, og du vil ha sett flere berømte steder som har blitt brukt til filminnspilling. I samme øyeblikk som bussen går forbi et sted for filminnspilling, får du sett scenen som ble spilt inn. Hvis tiden tillater det er første stopp Brooklyn Bridge Park. Her kommer du til å få en fantastisk utsikt over Manhattan, som du kan se på bildene nedenfor.

New York Pizza Tour to Brooklyn and Coney Island Brooklyn Bridge Park Pizza Tour i NYC - Hans og Grethes hus

Hopp over køen hos Grimaldi’s

Grimaldi’s ligger i gangavstand fra Brooklyn Bridge Park. Denne restauranten har alltid lange køer foran inngangsdøren. Kanskje er det fordi Grimaldi’s er Michelle Obamas favorittsted, samt at restauranten blir betraktet som et av de beste pizzastedene i New York. På denne turen vil du få muligheten til å hoppe over køen, så du kan gå rett til dekket bord. Grimaldi’s er kjent for ovnsbakt pizza toppet med fersk mozzarellaost og kjempegod tomatsaus. Alle vil bli servert to stykker vanlig pizza og alkoholfri drikke er inkludert.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Oven

En tur gjennom Brooklyn på full mage

Mett og fornøyd fortsetter du videre på turen. Når gruppen er vel ombord på bussen kjørers du gjennom de flotte strøkene i Brooklyn. Etterhvert som bussen passerer forbi de bemerkelsesverdige husene vil du merke at «by-følelsen» gradvis forsvinner, og snart er det tid for neste pizza-stop på L&B Spumoni Gardens. Dette pizzastedet ligger i dypet av Brooklyn og her finner du bare lokale, noe som egentlig er litt synd ettersom pizzaen er kjempegod. Pizzabunnen er tykkere, men spesialiteten er osten som er gjemt under tomatsausen. Utrolig godt! Du får to pizzastykker og en alkoholfri drikke her også.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Slice

Coney Island: pepperoni på pizzaen

Nå som du er god og mett kan du slappe av mens bussen kjører videre til Coney Island. Dette er virkelig toppen av kransekaka spør du meg! Eller mer passende; pepperoni på pizzaen! Vanligvis tar det minst to og en halv eller tre timer for å komme seg til og fra Coney Island. Nå kommer du deg dit enkelt og kjapt. Guiden leder gruppen på en kort spasertur over strandpromenaden, bort til fornøyelsesparken Luna Park, og viser dere den verdensberømte Nathan’s Hot Dogs.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Coney Island Boardwalk

En hyggelig avslutning

Ønsker du å oppleve mer av Coney Island, ta flere runder på berg-og-dal-bane eller har du bare lyst til å være ute litt lenger? Du kan gjerne avslutte turen her og heller dra tilbake på egenhånd. Guiden din kan forklare hvordan du kommer deg tilbake til Manhattan. Hvis du velger å bli med på bussturen tilbake så tar det en halvtime å kjøre tilbake til Union Square, der hvor turen startet. Etter rundturen vil du ha fått oppleve en helt annen side ved New York, og forhåpentligvis er minnekortet ditt fullt av flotte bilder fra turen og magen full av pizza! Turen er kanskje ikke blant de billigste, men denne fire og en halv timers lange turen gjennom Brooklyn er definitivt verdt pengene. Spesielt fordi du også får besøkt Coney Island, og viktigst av alt: du får en god mengde knallgod pizza!

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong med all informasjon. Du trenger ikke å printe ut kupongen.

  • Varighet: 4,5 timer
  • Avgangssted: Union Square
  • Avgangstid: kl. 11:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt