New York til Washington D.C. dagstur med tog

Kjøp billetter nå
New York til Washington DC dagstur med tog

Det er enkelt å reise fra New York til Washington D.C. med tog. I hovedstaden er det mye å se og gjøre, ved siden av Det hvite hus! Hva med å besøke Arlington Cemetery eller Smithsonian-museene, som er gratis? Du har nok av tid til å se disse historiske landemerkene. Dagsturen starter ved Penn Station på Midtown Manhattan og inkluderer lunsj og en busstur.

Kjøp billetter til New York til Washington D.C. dagstur med tog her

Contents

En dag i Washington D.C.

Selve togturen tar 3–3,5 timer. På veien kan du beundre landskapet og i løpet av morgenen ankommer du i Washington D.C. En to-retters lunsj ved Hard Rock Café er inkludert, og med «priority seating» slipper du å stå i kø her. Før og etter lunsj har du massevis av tid til å utforske byen. Ta en hop-on-hop-off-busstur gjennom hovedstaden, hvor du kan hoppe av ved hver attraksjon. Husk å gå med komfortable sko og klær, siden du ikke reiser tilbake igjen før sent på kvelden. Det anbefales at du tar med en liten veske med vann og snacks, samt solkrem i løpet av sommermånedene.

New York to Washington D C by Train Day Trip Arlington Cemetery New York to Washington D C by Train Day Trip White House

Sightseeing: Det hvite hus og Arlington Cemetery

Bussen stopper ved (eller i nærheten) av blant annet US Capitol, Library of Congress, Georgetown og selvfølgelig Det hvite hus. Du får nok av tid til å besøke Lincoln Memorial, vietnamesiske og koreanske minnesteder, og se det berømte ‘Changing of the Guard’ på Arlington Cemetery. Pass på at du er tilbake på bussen i god tid slik at du rekker toget tilbake igjen til New York.

Erics tips: En dag i Washington D.C. er veldig kort tid når det er så mange steder å besøke og ting å se. Jeg foreslår at du lager en reiseplan i forveien ettersom du kommer til å ha nok av frihet til å gjøre som du vil. På denne måten vet du hvilke steder du ønsker å besøke, pluss at du får se så mye som mulig og du sparer verdifull tid. Hvis du foretrekker at reiseruten din allerede er laget for deg, ta dagsturen til Washington D.C. med buss, så du er sikker på å se alle hovedstadens høydepunkter. Alternativt kan du også bestille en 2-dagers tur til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C og tilbringe en ekstra dag i byen. Stol på meg, det er verdt det!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut eller vise som en mobilbillett.

  • Merk: Hvis du bestiller denne turen senere enn 15 dager før avreise, forekommer det en tilleggsavgift.
  • Avgangssted: Pennsylvania Station (33rd St, mellom 7th og 8th Ave.)

Kjøp billetter til New York til Washington D.C. dagstur med tog her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt