Påske i New York 2025

Kjøp billetter nå
Påsken i New York

Påske i New York feires ikke som en stor høytid, men det finnes en rekke aktiviteter du kan gjøre i byen. Det er også greit å vite at de aller fleste heller ikke feirer skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 2. påskedag. Det er bare påsken som feires.

Påsken faller alltid mellom 22. mars og 25. april. I 2025 faller langfredag på den 18. april, påskeaften den 19. april, første påskedag den 20. april, og andre påskedag 21. april.

Hva kan du forvente i løpet av påsken i New York?

Hvis du skal feire påske i New York vil ikke turen din bli særlig påvirket. Alle attraksjoner og butikker er åpne, også på langfredag. Været er som regel fint rundt påsken. Det er morsomt å utforske New York fra en sykkel. Du kan leie en sykkel og dra til Central Park, eller Downtown mot Brooklyn Bridge.

Påske i New York - NYC Påske i New York - New York

Hva kan du gjøre i løpet av påsken i New York?

Hvis du er i New York under påsken er det en rekke påske-aktiviteter du kan delta på. Det arrangers for eksempel påskeegg-jakt flere steder, som for eksempel på Children’s Museum of Manhattan. Det er supert å delta på, spesielt hvis du reiser med barn til New York.

Det finnes også en påske-parade på søndagen. Påskeparaden og Bonnet Festival tar sted på Fifth Avenue og varer fra kl. 10:00 til 16:00. Denne paraden har ingen flåter eller marsjerende band, men den er full av folk som har kledd seg i påske-inspirerte klær og kostymer, samt artige påske-hatter. Antrekkene varierer fra moteriktige klær, til kostymer av dyr og gamle soldatuniformer.

Hvis du vil, kan du delta på en gudstjeneste i en av kirkene i New York, mange holder påskeseremonier. Du kan også ta en gospeltur i påsken i New York. Under omvisningen kan du oppleve gospelmusikk og føle på stemningen.

Cruise med påskebrunsj på 1. påskedag

Jeg vil definitivt anbefale å ha en hyggelig påskebrunsj, men hvis du vil gjøre noe spesielt denne påsken er dette cruiset med påskebrunsj midt i blinken for deg. Du kommer til å passere forbi flere av Manhattans største severdigheter, slik som Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge som du kan ta bilder av på det utendørs dekket. I mellomtiden kan du nyte en herlig påskebrunsj.

Bestill billetter til cruise med påskebrunch på 1. påskedag her

Påske i New York - Little Italy

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt