Påske i New York 2021

Påsken i New York

Påske i New York feires ikke som en stor høytid, dvs. butikker holder åpent som normalt. Det kan være greit å vite at de aller fleste heller ikke feirer skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 2. påskedag. Det er bare påsken som feires.

Påsken faller alltid mellom 22. mars og 25. april. I 2021 faller langfredag på den 2. april, påskeaften den 3. april, første påskedag den 4. april, og andre påskedag 5. april.

Hva kan du forvente i løpet av påsken i New York?

Påsken i New York kommer ikke til å sette stopper for turen din. De aller fleste butikkene holder åpent, til og med på langfredag ettersom dette ikke er en offentlig helligdag.

Påske i New York - Påskeparade Påsken i New York - Gult egg

Hva kan du gjøre i løpet av påsken i New York?

Det organiseres arrangementer for «påskeegg-jakt» på flere steder i byen. Dette kan være en artig aktivitet å delta på, spesielt hvis du har barn. Jeg anbefaler også at dere går ut og spiser en hyggelig påskebrunsj.

Det finnes også en påske-parade. Paraden går fra Fifth Avenue og den varer fra kl. 10:00 til 16:00. Denne paraden har ingen flåter eller marsjerende band, men den er full av folk som har kledd seg i påske-inspirerte klær og kostymer, samt artige påske-hatter. Antrekkene varierer fra moteriktige klær, til kostymer av dyr og gamle soldatuniformer.

Det er flere arrangementer for påskeegg-jakt og maling av påskeegg, for eksempel ved Brooklyn Children’s Museum og Children’s Museum of Manhattan. Ved Trinity Church arrangeres det en Easter Fun Fest. Du kan også besøke en av kirkene i New York og bli med på en gudstjeneste i løpet av påskehelgen.

Cruise med påskebrunsj på 1. påskedag

Føler du for å gjøre noe litt spesielt i løpet av påsken i New York? Da er dette cruiset med påskebrunsj midt i blinken for deg! Du kommer til å passere forbi flere av Manhattans største severdigheter, slik som Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge, samtidig som du kan nyte live jazzmusikk og en herlig påskebrunsj med gratis mimosa-drinker. Ombord på båten er det også en DJ som står for musikken og sørger for at du får en god avslutning på cruiset.

Bestill billetter til cruise med påskebrunch på 1. påskedag her

Påske i New York - Little Italy

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter