Performing Arts Center i New York

Performing Arts Center i New York

Performing Arts Center (PAC) i New York er et senter for scenekunst. Bygningen er en del av World Trade Center komplekset i Downtown Manhattan og kalles offisielt Ronald O. Perelman Performing Arts Center. Bygningen er oppkalt etter en av de største giverne, Ronald O. Perelman. PAC NYC er en unik plass for teater, dans, musikk og opera.

PACs unike arkitektur i New York

Performing Arts Center har en unik arkitektur og er et definitivt en blikkfanger. Den kubeformede bygningen ligger ved siden av One World Trade Center og vender mot 9/11 Memorial. Bygningens eksteriør består av tynne plater av marmor. Disse platene er festet av to glasspanel, slik at lyset kommer inn i løpet av dagen. Om natten kan området bli belyst fra innsiden av bygningen. Det er også en stor utvendig trapp der folk kan sitte og se på 9/11 Memorial. Trappen, som fører til inngangen til bygningen, ligger under et utkraget hjørne.

Performing Arts Center i New York - kveldstid

Fremtidens Performing Arts Center

PAC NYC fokuserer på fremtiden gjennom den siste tekniske utviklingen, og dette gjenspeiles i bygningen. Toalettene er for eksempel kontaktløse, og forestillinger kan sees live, på skjermer eller på scenen, ved hjelp av virtuell og utvidet virkelighet. Med disse elementene håper Performing Arts Center å overgå forventningene til publikum. Senteret har også fleksible rom. Det er tre standard auditorier, men veggene til disse kan flyttes slik at elleve forskjellige rom kan dannes. Et intimt rom kan dannes for 99 gjester eller en stor sal, som rommer hele 1200 personer.

Oversikten over PAC NYC

Bygningen er delt inn i tre etasjer. Første etasje er dedikert for at folk kan nyte drinker og snacks. Her arrangeres også offentlige forestillinger, som alle kan komme til og se på. Andre etasje er viet til øvingslokaler og garderober. Du finner scenene i toppetasjen.

Performing Arts Center i New York – utsiden

Hvem er Ronald O. Perelman?

Ronald O. Perelman er en av finansmennene til Performing Arts Center i New York. Les mer om det her.

Hvor ligger Performing Arts Center i New York?

Performing Arts Center ligger ved World Trade Center komplekset på Lower Manhattan. Les mer her.

Hva er den hvite bygningen ved One World Trade Center?

Den hvite firkantede bygningen ved siden av One World Trade Center er Perelman Performing Arts Center. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt