Russian Tea Room i New York

Russian Tea Room i New York

Russian Tea Room i New York er verdt å få med seg i løpet av turen din. Unnslipp Manhattans styr og mas, og la deg selv transporteres tilbake til 1920-tallet. Den gangen da sprit var ulovlig, så det ble heller servert te til middagen.

Historie og teater

Russian Tea Room har en super beliggenhet, og her er det stort fokus på historie og kunst. Veggene er prydet med kunstverk av Picasso og Matisse. Dette var også Madonnas første arbeidsplass i New York. Russian Tea Room ligger i Midtown, rett ved siden av Carnegie Hall og i nærheten av Lincoln Center. Store deler av interiøret daterer tilbake til den originale bygningen fra 1927, selv om bygningen også har gjennomgått store renoveringer. Du får virkelig følelsen av hvordan det var i New York på 1930-tallet under «Prohibition Era» (med unntak av at de nå serverer alkohol). Restauranten feirer sin 90-årsdag i 2018, og dette er et populært spisested blant diktere, forretningsmenn, skuespillere og politikere. Dette er også et perfekt sted for en romantisk middag.

Fine Dining hos Russian Tea Room

Middag på Russian Tea Room i New York er en opplevelse i seg selv, men beliggenheten er helt ypperlig for en etterfulgt kveld på byen. Har du billetter til opera eller ballett på det nærliggende Lincoln Center? Da sørger de ansatte gjerne for at du får et «pre-theatre arrangement» (slik at dere er ferdige i god tid før forestillingen begynner). Både lunsj og middag inkluderer en tre-retters meny, pluss kaffe og te. Sørg for at du får prøvd å drikke te slik som de gjorde på 1920-tallet! Ved å forhåndsbestille lunsj eller middag hos Russian Tea Room her så kan du spare en god del penger sammenlignet med de regulære prisene. Drikke er ikke inkludert; forvent deg typiske New York priser for drikke, så et glass vin koster rundt $12.

Bestill bord hos Russian Tea Room her

Erics tips: Du burde ta deg tid til å nyte Russian Tea Room. Jeg anbefaler sterkt «Boeuf à la Stroganoff» og et glass vin. På denne restauranten handler alt om selve opplevelsen, ikke bare maten. Musikken, de ansatte, maten, og selvfølgelig teen; alt er planlagt ned til hver minste detalj. OBS!: Tips er ikke inkludert i prisene, så det burde legges til 15% på toppen av regningen etter middagen.

Russian Tea Room i NYC

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter