Sikkerhet i New York

Sikkerhet i New York

Ifølge FBI er New York en av USAs tryggeste storbyer. På listen over byer med høyest kriminalitet er ikke New York engang blant de første 200 byene. Kriminaliteten i New York har hatt en drastisk nedgang i løpet av det siste tiåret, og turister blir sjeldent utsatt. Men, det er alltid lurt å passe på eiendelene sine, spesielt på travle steder. Likt som med alle andre storbyer er det et par ting som kan være greit å tenke på når det gjelder sikkerhet i New York. Les videre for rådene mine.

Ikke oppfør deg som en turist

Ikke vift med kartet ditt eller gå med kameraet ditt i åpent syn. Hold verdisakene dine trygt oppbevart på hotellet ditt. Lommetyver er mest aktive på Grand Central Station, Port Authority og Times Square. Vær på vakt og pass godt på lommeboken din, spesielt i store folkemengder.

Det frarådes å reise alene om natten på subway, gå heller ikke gjennom Central Park sent på døgnet. Benytt deg heller av en taxi fra dør til dør. Sørg også for at du alltid benytter deg av en markert og offisiell New York-taxi når du reiser.

Prøv å ikke ha med deg for mange av eiendelene dine når du er på sightseeing, bruk hotellrommet ditt eller hotellets tjeneste for oppbevaring av bagasje for å trygt oppbevare bagene dine når du er i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter