Sminke i New York

Sminke i New York

Du kan finne det største utvalget av kosmetikk, hudpleieprodukter og sminke i New York. Du kan også kjøpe varer fra merker som ikke er tilgjengelige i Norge. De beste stedene å kjøpe sminke i New York er på apoteker, sminkebutikker og i varemagasiner. Butikker som Victoria’s Secret har også gode skjønnhetsprodukter. Hvis du er glad i sminke så spiller det egentlig ingen rolle hva du er på utkikk etter; du kommer uansett til å bli mektig imponert over utvalget i New York! Bare sørg for at du har nok plass i bagasjen din. Også viktig: sminke og skjønnhetsprodukter er som regel mye billigere i USA enn i Norge!

Contents

Woodbury Common Outlets

Elsker du shopping, men du ønsker ikke å bruke for mye penger? Ta en dagstur til Woodbury Common. Her finner du over 220 butikker fulle av designerklær, men også mange butikker for sminke og skjønnhetsprodukter! Denne samlingen av stilige outlet-butikker ligger omtrent en time unna New York City. Her finner du blant annet disse skjønnhetsbutikkene:

  • Fragrance Outlet
  • The Cosmetics Company Store (med merker som Bobbi Brown, Clinique og Lancôme)
  • L’Occitane
  • Perfumania (50% rabatt på parfyme)

Sminke som ikke er tilgjengelig i Norge

Takket være internasjonale blogger, tutorials og TV-programmer får vi stadig øynene opp for produkter og merker som ikke er tilgjengelige i Norge. Du finner de fleste skjønnhetsprodukter i USA, ofte til veldig gunstige priser! Mange velger for eksempel å kjøpe med seg «redness relief eye drops» – øyedråper med avslappende effekt for irriterte øyne. Leppepomaden «Rosebud Salve» er også veldig populær blant kvinnelige reisende, for ikke å glemme «Lady Speedstick deodorant».

De beste butikkene for kosmetikk i New York

Jeg spurte min kone om hvilke butikker i New York som selger de beste hudpleie- og skjønnhetsproduktene. Nedenfor finner du en samling med de beste tipsene!

Sephora

Enhver sminke-entusiast må gå innom Sephora. Dette varemagasinet har fullt fokus på skjønnhetsprodukter og produkter for hud- og kroppspleie. Her finner du merker som Charlotte Tilbury, NARS, MAKEUP BY MARIO, Fenty Beauty og KVD Beauty. Den aller flotteste Sephora-butikken ligger på 119 Fifth Avenue.

Sminke i New York - Sephora Sminke i New York - Sephora interiør

Ulta Beauty

Ulta Beauty er en stor skjønnhetsforhandler hvor du kan finne alle slags produkter. De selger kosmetikk, dufter, kropp, hud og hårpleie fra rundt 500 forskjellige merker. Du finner produkter i alle prisklasser, fra Chanel og Valentino til Smashbox og Ulta Beautys egen kolleksjon. I butikken finner du til og med en frisørsalong. Enhver skjønnhetselsker må besøke dette stedet!

Erics tips: «34th Street er plassen å shoppe for sminke. Du finner alle mulige skjønnhetsmerker du kan tenke deg. Som for eksempel Target, Macy’s, Sephora og Ulta Beauty. Hvis du er med noen som ikke er like glad i shopping som deg: send de på kino som er i nærheten.»

Apotek

Amerikanske apoteker er like som Boots-butikkene vi har i Norge. De har et stort utvalg forskjellige produkter, og alt er mye billigere sammenlignet med norske priser. De mest kjente apotek-kjedene er CVS, Duane Reade og Walgreens. Noen av butikkene holder åpent 24 timer i døgnet. De fleste apotekene har egne «loyalty cards» for kundene sine, noe som er praktisk hvis du ofte kjøper varer i New York. På apotekene kan du finne sminke og skjønnhetsprodukter fra merker som kan være vanskelige å finne i Norge, slik som Covergirl, Milani, Neutrogena og Wet ‘n’ Wild. Her finner du også velkjente merker som L’Oréal, Revlon, Rimmel og Maybelline. Skjønnhetsprodukter fra St. Ives (prøv «apricot scrub»!) og Aveeno er veldig populære.

Sminke i New York CVS Sminke i New York - Duane Reade

Parfymerier og mindre butikker for kosmetikk

I tillegg til de store og travle varemagasinene er det definitivt verdt å ta turen innom noen mindre og mer spesialiserte butikker. I SoHo finner du den første NARS-butikken i verden. Flagship-butikken til dette berømte merket er liten, hyggelig og rolig. Her selger de alle sine egne produkter. Et par gater bortenfor finner du også Bond No. 9 som selger fantastiske parfymer. Parfymene er dyre, men bare det å besøke parfymeriet og innta noen av duftene er en opplevelse i seg selv.

Et annet flott parfymeri er Le Labo som ligger i NoLiTa (nord for Little Italy). Her finner du «soulful fragrances»; parfymer av høy kvalitet. Noen klassikere er ROSE 31, SANTAL 33 og LYS 41. Det er til og med mulig å designe sin egen etikette. En perfekt butikk for å kjøpe med seg en fin gave!

Bath & Body Works

Bath & Body Works er alltid travel, og med god grunn; butikken selger artige produkter til en veldig rimelig pris, og som regel har de gode kampanjetilbud. Klarer du å motstå tilbud som «Kjøp 3 motta 2 GRATIS» eller «4 for $20»? Her finner du alt som har å gjøre med kroppspleie, men også varer til hjemmet ditt, slik som duftlys og liknende.

Sminke i New York - Bath and Body Works Sminke i New York - Bath and Body Works innvendig

Macy’s og Bloomingdale’s

Hos det luksuriøse varemagasinet Macy’s finner du kosmetikk og varer fra merker som Chanel og Dior. Tips: last ned Eric’s New York App og du får 10% rabatt!

Bloomingdale’s er ganske likt Macy’s i den forstand at du kan finne berømte og luksuriøse merker her også. Bloomingdale’s er litt romsligere, så det er noe mer komfortabelt å shoppe her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt