Macy’s i New York

Macys i New York

Macy’s i New York er byens største varemagasin. Butikken dekker faktisk hele blokken på Herald Square og består av 11 etasjer. På Macy’s finner du (nesten) alt du er på utkikk etter. Store merker og designere er spesielt godt fremstilt i butikken.

Contents

Shopping på Macy’s

Shopping på Macy’s kan nærmest være et paradis for noen, og et sant mareritt for andre. Macy’s er så stort at det kan være vanskelig å finne det du leter etter. For opplevelsens skyld er det absolutt verdt å ta en titt innom. Du kan også finne rulletrapper i tre på Macy’s. De er over 100 år gamle og fungerer fortsatt! Hvis du befinner deg i New York rundt juletiden burde du definitivt ta turen innom Macy’s for å se all dekorasjonen, men unngå å gå på en lørdag ettermiddag for da er det nemlig kjempetravelt og folksomt.

Det er kjekt å vite at Macy’s faktisk består av to bygninger og at du kanskje må gå gjennom den ene bygningen for å komme deg til den andre. Ikke nøl med å spørre de ansatte om veien hvis du er usikker! De fleste kolleksjonene er delt inn i en avdeling for kvinner og en avdeling for menn. Det finnes tusenvis av kjoler, så det kan være smart å tenke litt over hvilke designere du er interessert i. Hvis du reiser med barn kan du besøke Toys»R»Us. Lekebutikken ligger i 7. etasje hos varehuset Macy’s.

Er du lei av å gå etter å ha besøkt Macy’s? Da kan du jo hoppe på en Hop On Hop Off Bus og ta Downtown-ruten for å få noen underholdende timer med sightseeing. Hvis du kunne tenke deg å shoppe enda mer anbefaler jeg deg å besøke et outlet i New York.

Macys i NYC - Herald Square Macys i NYC - Innvendig

Macy’s Visitor Savings Pass

Som turist kan du få et Macy’s Visitor Savings Pass. Dette shopping-passet gir deg 10% i rabatt på deler av kolleksjonen! Passet er ikke gyldig for alle varer som selges hos Macy’s. Noen merker og produkter er ikke inkludert i rabatten, men hvis du planlegger å kjøpe klær så er det definitivt verdt det! Du kan få tak i passet på Visitor’s Center ved mesaninen.

Jul ved Macy’s

Utstillingsvinduene ved Macy’s tiltrekker seg en stor folkemengde i julesesongen. Over 10 000 mennesker ser vinduene i løpet av rushtiden. Innvendig er butikken også full av flotte dekorasjoner. Macy’s har til og med dedikert en hel etasje til sitt eget «Santaland». Dette ligger i 8. etasje. Det er absolutt verdt å se Macy’s juledekorasjoner. Dette kan bli sett fra Thanksgiving-uken og helt frem til 26. desember. Du kan selvfølgelig også handle julepynt som du kan ta med deg hjem til Norge.

Macys i NYC - Juledekorasjoner Macys i NYC - Butikkvindu

Macys blomstershow

Under det årlige Macys flower show er det lagret fult av blomsteroppsatser i to uker. Dette blomsteropptoget finner sted i slutten av mars og er absolutt verdt å besøke hvis du er byen. Macys Flower Show har holdt på siden 1946, og det er et nytt tema hvert år. Tidligere har det vært «Once upon a Spring Time», «Carnival» og «America the Beautiful». Minst en million blomster brukes per show.

Macys i New York - Blomstershow Macys i New York - Blomstershow dekorasjoner

Macy’s Thanksgiving Day Parade

Macy’s arrangerer Macy’s Thanksgiving Day Parade på Thanksgiving hvert eneste år. Paraden er over fire kilometer lang og består av vogner, korps, cheerleadere og de ikoniske gigantiske ballongene. Paraden begynner på vestsiden av Central Park og fortsetter mot Macy’s-butikken på 34th Street.

Macy’s fyrverkerishow i New York

uavhengighetsdagen i New York arrangerer varehuset Macy’s 4th of July Fireworks Show. Hvert år brukes over 48 000 fyrverkerier til å skape et 25 minutter langt show på himmelen, noe som gjør det til et av verdens største fyrverkerishow.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt