Victoria’s Secret i New York

Victoria’s Secret in New York

Victoria’s Secret i New York er den beste plassen for å kjøpe undertøy, så har jeg hørt. Victoria’s Secret er en stor butikkjede for undertøy som er veldig populær i USA, samt mange andre land. Kjeden er best kjent for undertøy, men de selger også dameklær og skjønnhetsprodukter. Victoria’s Secret er verdenskjent for sine spektakulære moteshow, rosa handleposer, god kvalitet og kundeservice. Uansett hva du kjøper så blir det alltid pent pakket inn og lagt i en rosa handlepose. I butikken er det alltid salgskampanjer, slik som 5 stk. truser for $ 30, men Victoria’s Secret er som regel ikke et billig merke.

Victoria’s Secret i New York – største butikker

Det er flere Victoria’s Secret butikker i New York, hvor noen av de ligger på Manhattan, så det burde ikke være vanskelig å finne en. På The Mills At Jersey Gardens kan du til og med finne en Victoria’s Secret outlet. Den største Victoria’s Secret butikken i New York ligger på 640 Fifth Avenue. Flaggskipsbutikken på Fifth Avenue har fire etasjer, og er faktisk den største Victoria’s Secret butikken i verden!

Victoria’s Secret i New York - Kolleksjon Victoria’s Secret i New York - Lingerie

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt