Spa i New York

Kjøp billetter nå
Spa i New York

Det beste spa i New York er QC NY Spa på Governors Island. Dette spaet har, i tillegg til badstuer og svømmebasseng, mer enn tjue velværeopplevelser og fantastisk utsikt over New Yorks skyline. Her føler du på luksusen mens du nyter roen. Bytt ut New Yorks kjas og mas med noen timers avslapning.

Bestill dine billetter QC Spa i New York her

Hvis billetter til QC Spa i New York ikke er tilgjengelige, kan du bestille behandling på dette spaet i New York.

Contents

Spa i New York

Dette New York spaet har mer enn tjue velværeopplevelser: fra saunaer og dampbad til infrarøde senger og boblebad. Fra utendørsbassengene, som er behagelig oppvarmet, kan du nyte utsikten over Manhattan med en cocktail i hånden. Fordi spaet er spredt over romslig område er det plass til hver gjest. Her er det alt laget for avslapning og gir en følelse av luksus. du kan bare lene deg tilbake og slappe av.

Du finner spaet på Governors Island, en liten øy sørøst for Manhattan. Det er den perfekte plassen å slappe av fra byens kjas og mas på. Det er mye historie på øya. For eksempel er spabygningene mer enn hundre år gamle og ble tidligere brukt som brakker for hæren. Nå har disse bygningene blitt renovert til et vakkert luksuriøst spa.

Spa i New York - QC NY Spa Spa i New York - utsikt

QC NY Spa

Billetten din gir deg timevis med tilgang til spaet i New York, for å nyte all velvære. Ved ankomst vil du motta tøfler og en badekåpe. Det er også skap tilgjengelig hvor du kan oppbevare eiendelene dine, og håndklær er tilgjengelig i hele spaet som du kan bruke. Videre kan du nyte kaffe, te, vann og litt småmat. Du kan skjemme deg selv ekstra bort ved å bestille en behandling, som en massasje eller en ansiktsbehandling, og unne deg selv lunsj.

Erics tips: «Jeg ble positivt overrasket over dette NYC spaet: det er god plass, det er noe for enhver smak, og det er nært Manhattan. For noen timer med avslapning er det verdt pengene. Det er ekstra hyggelig å gi denne i gave til morsdagen eller en du er glad i. Når du drar til New York med venner, bør du ikke gå glipp av et besøk til spaet.»

Spa i New York - drinker

Praktisk informasjon

Du kommer deg til spaet ved å ta fergen fra Downtown Manhattan. Fergen er inkludert i billetten din til spaet.

  • Beliggenhet: Governors Island
  • Åpningstider: åpent daglig
  • Aldersgrense: fra 21 år

Bestill dine billetter QC Spa i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt