Morsdag i New York 2025

Morsdag i New York

Morsdag i New York, eller Mother’s Day som det heter i USA, feires på den andre søndagen i mai. Dette er annerledes enn den norske morsdagen som feires på den andre søndag i februar. I 2025 faller den amerikanske morsdagen på den 11. mai. Ønsker du å gjøre noe spesielt for å feire den amerikanske morsdagen? Da har jeg noen tips som kan hjelpe deg med å planlegge en uforglemmelig dag i New York.

Contents

Hva kan man gjøre på morsdag i New York?

Du lurer kanskje på hva det er å gjøre på morsdag i New York. Se forslagene mine nedenfor:

En Broadway-musikal på morsdagen

For de som er glad i musikaler kan det være supert å dra på et Broadway-show på morsdag i New York! Ta med moren din til en uforglemmelig kveld på et av byens flotte Broadway-teatre. Klassiske musikaler slik som Moulin Rouge, Chicago eller Wicked er gode alternativer for forestillinger til denne spesielle anledningen.

Morsdag i New York - Wicked Morsdag i New York - Brunch Cruise

Cruise med middag

Hvis du ønsker å gjøre noe spesielt på morsdag, bli med på et cruise med middag! På cruiset kan du nyte en god middag samtidig som du cruiser forbi Manhattans skyline. For en luksuriøs middag på en båt med store vinduer, bestill billetter til Bateaux-cruise med middag. Du kan også velge et annet cruise med middag eller et cruise med lunsj i New York.

Morsdag i New York - Alices Tea Cup Morsdag i New York - Georgetown Cupcakes

Afternoon Tea

Et annet hyggelig forslag til noe man kan gjøre på morsdag er å dra på «afternoon tea» hos Alice’s Tea Cup i New York. Her kan du nyte gode kjeks, scones og smørbrød, i lik stil som Alice i Wonderland. Her serverer de også en mengde med forskjellig ettermiddagste, så enten dere er en liten gruppe eller en stor familie, her er det noe for enhver. Sørg for at dere reserverer i forveien for å unngå skuffelse!

Er du på leting etter noe godt som du kan kjøpe til moren din mens du er på farta? I New York finner du mange gode bakerier som selger herlige cupcakes. Hvis moren din er en skikkelig Cake Boss-fan, ta henne med til Carlo’s Bakery eller kjøp med cupcakes herfra.

Morsdagsbrunsj

Brunch er en super måte å benytte morsdagen i New York. Ta noen mimosas og nyt et godt måltid. Uansett om du er på utkikk etter en klassisk brunch eller brunch med alkohol er det et godt utvalg for brunsj i New York.

Ekstra tips til morsdag

Du kan bestille en nydelig blomsterbukett på nett og få den levert på hotellet ditt. Blomster kan være ganske så dyrt i New York, men det blir jo også en veldig hyggelig overraskelse for moren din. Det kan også være koselig å dra til Central Park; ta en spasertur på The Mall eller ta en tur med hest og vogn.

Ønsker du å overraske moren din med en gave som hun kan ha glede av med en gang? Bestill en time for massasje eller ansiktsbehandling på et spa i New York Sørg for at du bestiller din plass i god tid i forveien, det kan nemlig være ganske travelt på spa under den amerikanske morsdagen.

Ta en titt på kalenderoversikten for mai for å se hva som skjer under morsdagen i New York.

Morsdag i New York - The Mall i Central Park

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt