Svømmebasseng i Brooklyn Bridge Park New York

Svømmebasseng i Brooklyn Bridge Park New York

Svømmebassenget i Brooklyn Bridge Park i New York er et basseng med utsikt. Hvis du befinner deg i New York om sommeren og du føler for å slappe av litt i mellom all sightseeing, dra til Brooklyn Bridge Park for et forfriskende bad i parkens Pop Up Pool.

Dette svømmebassenget i Brooklyn Bridge Park er dessverre stengt.

Pop Up Pool

Slik som navnet tilsier så er Pop Up Pool midlertidig, så du burde nyte det mens det er der! Dette bassenget er gratis for alle og det settes opp hver sommer, fra juni og utover. Du finner bassenget mellom Pier 1 og Pier 2 i Brooklyn Bridge Park. Pop Up Pool består av et svømmebasseng (med utsikt utover den berømte broen), en liten strand med et begrenset antall solstoler, piknikbord, dusjer og garderober hvor du kan skifte. I garderobene finnes det også skap, men du må ta med egen lås. Disse kan du finne i nesten hvilken som helst dagligvarebutikk. Baren som ligger ved stranden heter Lizzmonade Brooklyn. Den holder åpent fra kl.10:00 og frem til 23:00. På dagtid selger de fersk lemonade, brus og snacks, og fra kl. 18:00 er det mulig å kjøpe vin, et godt utvalg av øl og sangria med fersk frukt.

Bassengets svømmetider

Det er bare lov til å være 60 personer i bassenget samtidig, derfor har bassenget forskjellige svømmetider slik at alle kan få tatt seg et bad. Dette betyr at du er nødt til å stå i kø: «first come, first served!». Når det er din tur kommer du til å bli gitt et armbånd som gir deg tilgang til bassengområdet i 45 minutter. Nedenfor kan du se listen over bassengets svømmetider:

  • 10:00 – 10:45 (armbånd blir utdelt kl. 10:00)
  • 11:00 – 11:45 (armbånd blir utdelt kl. 10:30)
  • 12:00 – 12:45 (armbånd blir utdelt kl. 11:30)
  • 13:00 – 13:45 (armbånd blir utdelt kl. 12:30)
  • 14:00 – 14:45 (armbånd blir utdelt kl. 13:30)
  • 15:00 – 15:45 (armbånd blir utdelt kl. 14:30)
  • 16:00 – 16:45 (armbånd blir utdelt kl. 15:30)
  • 17:00 – 17:45 (armbånd blir utdelt kl. 16:30)

Veibeskrivelse

Hvis du reiser fra Manhattan så er det aller enkleste å ta den blå subway-linjen (A eller C) opp til High St. (første stoppested i Brooklyn). Derfra kan du gå i retning av Brooklyn Bridge. Gå inn i parken ved Pier 1 (Old Fulton Street) og gå videre gjennom parken mot venstre (altså i motsatt retning av Brooklyn Bridge) frem til du ser Pop Up Pool.

Erics tips: Dette er et supert sted. Det er også godt egnet for barn ettersom selve bassenget er ganske grunt. Selv hvis du ikke føler for å svømme eller sole deg så er dette et bra sted for å slappe av med noe å drikke, eller spise en pølse etter en spasertur i parken. Hvis du ikke har med deg en lås eller ikke orker å skulle styre med et skap så burde du gå til bassenget sammen med venner eller familie som kan passe på gjenstandene dine mens du svømmer – og vice versa, selvfølgelig.
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt