Tur til rooftop-barer i New York

Kjøp billettene dine her

Guidet tur til rooftop barer i New York

Hvis du blir med på en tur til rooftop-barer i New York så får du muligheten til å oppdage Manhattans beste barer med takterrasse til en veldig gunstig pris. Utsikten over byen sett fra disse barene er helt utrolig, og enda bedre blir det når du kan nyte en drink i blant newyorkere. Bestilling av en tur til rooftop-barer har mange fordeler. Verten sørger for at du kan hoppe over køer og med denne turen trenger du ikke å bekymre deg for å bli avvist av dørvakter eller være nødt til å bestille dyre drinker. Dette er den enkleste måten for å nyte en morsom kveld ute i New York!

Finn dine billetter

fra
inntil
Søk etter billetter
72,00 69,00
Betal trygt og enkelt med:
MasterCard VISA AMEX

Å feste på en rooftop-bar

Hvis du ønsker å oppdage de hippeste rooftop-barene i New York så anbefaler jeg virkelig denne turen. I løpet av turen på tre timer kommer du til å besøke tre rooftop-barer. Transporten mellom barene er inkludert i prisen, samt tre drinker. Selv om turen er forskjellig fra gang til gang så inkluderer den alltid ordentlige hotspots på Manhattan. Turen er tilgjengelig på tirsdager, torsdager, fredager og lørdager, og begynner kl. 19:00. Hvis du er her mellom april og oktober betyr dette at du kan nyte solnedgangen over Manhattan. Turen passer bra året rundt, også om vinteren. Mange barer har varmeovner på terrassen og det er alltid et innendørs område tilgjengelig.

Guidet tur til rooftop barer i New York - 230 Fifth Rooftop Bar Tour in New York Empire State Building

Hvorfor bestille denne turen?

Turoperatøren velger mellom et antall rooftop-barer og sjekker hver dag hvilke som er verd et besøk. Alle rooftop-barer ligger på, eller har en utsikt over, Manhattan. Av og til kan det være private arrangementer i noen av barene, slik at hele baren er ikke alltid tilgjengelig for gruppen. Det kan hende at du ikke alltid har tilgang til terrassen, men kun den innendørs delen av baren. Når dere ankommer den siste baren, vil verten forlate gruppen. Men du kan bli, så lenge du vil, og unne deg en ekte kveld ute på byen i New York!

Antall deltakere på denne turen varierer fra kveld til kveld, men maksimum er 50. Gruppen er ofte internasjonal, vergen snakker engelsk og muligens også et annet språk. I mange barer er det en kleskode, så det anbefales å pynte seg litt for denne turen.

Erics tips: Jeg har vært på flere turer til rooftop-barer, og jeg likte det svært godt hver gang! Turen kan virke dyr, men den gir definitivt mye for pengene. Den inkluderer også tre drinker, noe som hadde kostet nesten like mye som selve turen. Rooftop-barer i New York er dyre, så ikke bli overrasket over å måtte betale $15 for en cocktail og $10 for en øl. Ikke for å glemme at det er supert å kunne komme inn på populære barer i New York uten å måtte stå i ventekø. Spør du meg, så synes jeg at denne turen egner seg best for fredager og lørdager.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong med informasjon. Du trenger ikke å printe ut kupongen.

 • Varighet: Denne turen har en åpen slutt, men ender ved siste bar. Vær oppmerksom på at det ikke er transport tilbake til møtestedet.
 • Avgangssted: 235 West 46th Street
 • Avgangstid: 19:00, vær vennlig å møt opp 15 minutter tidligere. Folk som møter opp sent vil ikke bli garantert en plass på turen, selv om arrangørene vil gjøre sitt beste for at du skal få være med
 • Dager: tirsdager, torsdager, fredager og lørdager
 • Minstealder: 21 år, ha alltid med deg gyldig ID (passet ditt)
 • Kleskode: Ingen joggesko, baggy jeans eller shorts
 • Anbefaling for menn: pene jeans, skjorte, svarte sko eller en dress
 • Anbefaling for kvinner: pent kveldsantrekk med (komfortable) pensko
 • Vær oppmerksom: Med denne turen får du tre drinker inkludert i prisen. Verten vil fortelle deg hvilke drinker du kan velge mellom, avhengig av hva som er tilgjengelig per bar (mikset drink/ vin/ prosecco/ øl). Du kan velge å bestille drikke selv (til ordinær pris) hvis det du ønsker å drikke ikke er inkludert i turen. Det er ikke mulig å få tilbake penger for de tre drinkene som inngår i billetten, selv hvis du velger å ikke benytte deg av de.
 • Ved noen rooftop-barer, er det obligatorisk å bruke garderoben. Disse kostnadene er ikke inkludert i prisen.
 • Arrangøren av turen er ikke ansvarlig for skader som resultat av uhell og forbeholder seg retten til å be personer som ikke oppfører seg om å avslutte turen.

Rooftop Bar Tour in New York Manhattan

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter