Twilight Cruise (1,5 time)

Twilight Cruise

Ikke for kort og ikke for lang; Twilight Cruise er en 90-minutters lang båttur og en bra start på en kveld ute på byen. Etter en dag med shopping og sightseeing, forbered deg på å se Manhattan fra en helt annen side. Kanskje kan du også lære en ting eller to fra den dyktige guiden ombord på båten.

Dette cruiset er ikke tilgjengelig for øyeblikket
For et godt alternativ bestill Harbor Lights Cruise

Contents

Se Frihetsgudinnen på nært hold

Hvis du er heldig kan det hende at båtturen både blir romantisk (i solnedgangen) og imponerende (når du ser alle lysene fra byen). Du kommer til å se New York på en helt ny måte, og det blir et uforglemmelig syn. Båten drar fra Pier 78. Det kan være litt vanskelig å finne frem, så pass på at du har med deg et kart eller at du tar en taxi.

Fra Pier 78 kommer båten til å cruise rundt tuppen av Manhattan, opp til FN-bygningen, og passere forbi ikoniske bygninger slik som Empire State Building og Chrysler Building. Så vender båten om og reiser i retning av Frihetsgudinnen. Du kommer til å få se Frihetsgudinnen på nært hold; båten kommer nemlig mye nærmere enn det Staten Island Ferry gjør. Her vil du få muligheten til å ta noen gode bilder, og gå ikke glipp av sjansen til å et selfie sammen med Lady Liberty! Hvis du føler for å ta en kald øl så kan du kjøpe dette for $5 ombord på båten.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for båtturen.

  • Denne turen er sesongbestemt
  • Varighet: 90 minutter
  • Avgang fra: Pier 78
  • Avgangstid: Daglig kl. 18:00

Twilight Cruise - Frihetsgudinnen Twilight Boat Tour Brooklyn Bridge

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt