Yankee Stadium

Yankee Stadium

Yankee Stadium i New York er hjemmebanen til Baseball-laget New York Yankees. Stadion ligger i The Bronx og har kapasitet for mer enn 46,000 tilskuere. I tillegg til baseballkampene som spilles der i sommermånedene, tilbyr Yankee Stadium mye mer, inkludert Monument Park, guidede turer, New York Yankees Museum og kamper med fotballaget New York City FC som også spiller på denne stadion.

Contents

Yankee Stadium

På Yankee Stadium kan du delta på en kamp med Yankees. Billetter til New York Yankees kan kjøpes på nett på forhånd. Det nåværende Yankee Stadium ble åpnet i 2009, og erstattet det gamle Yankee Stadium, som hadde huset New York Yankees siden 1923. Den gamle stadion ble revet i 2010. Dagens Yankee Stadium kostet 2,3 milliarder dollar å bygge, noe som gjør den til den dyreste stadion som noen gang ble bygget på den tiden.

Yankee Stadium - banen

Guidet tur på Yankee Stadium

Yankee Stadium er et stort kompleks med mye å se. Derfor vil den guidede turen på Yankee Stadium være en morsom opplevelse for sportsfans. Turen tar deg til stadions spesielle områder, som banen og Monument Park. Under turen vil du lære om historien til Yankees, besøke New York Yankees Museum og se spesielle minner.

Billetter til Yankee Stadium Tour er også inkludert i New York Pass og Explorer Pass

Monument Park Yankee Stadium

Monument Park, plassert i midtfeltet under storskjermen, inneholder et minnesmerke for tidligere Yankees-medlemmer. Herfra kan du også få god utsikt over feltet. Monument Park er gratis å gå inn til 45 minutter før starten av en Yankees-kamp eller under Yankee Stadium Tour.

Yankee Stadium - Monument Park

New York Yankees Museum

Du kan lære enda mer om Yankees på New York Yankees Museum. Dette lille museet viser skiftende utstillinger om spillere, temaer og historien til Yankees. Det er også permanente funksjoner som Ballveggen. Det er en vegg med over 870 autograferte baseballer og forskjellige trofeer vunnet av Yankees gjennom årene.

Med kampbilletten din kan du besøke museet 90 minutter før kamp frem til 8. omgang. Museet ligger rett ved siden av seksjon 210. Yankee Stadium Tour inkluderer også et stopp ved museet. Vil du ha et spesielt sportsminne fra kampen? Du kan kjøpe Yankees-varer i stadions New York Yankees Team Store, eller delta på en kamp med en New York Yankees-gratisgave.

Yankee Stadium - New York Yankees Museum

New York City FC

I tillegg til New York Yankees spiller også fotballklubben New York City FC på Yankee Stadium. MLS football-sesongen starter tidlig i mars og avsluttes sent i oktober, sammenfallende med Yankees-sesongen. Avhengig av hvilket lag som spiller den dagen, blir Yankee Stadium forvandlet til NYC FC Stadium eller omvendt.

Konserter på Yankee Stadium

Yankee Stadium er ikke bare en arena for sportskamper, men det arrangeres også konserter her. Madonna, Jay-Z og Diplo har blant annet opptrådt i stadion. Å se en toppartist opptre på et så stort stadion er en ultimat opplevelse.

Se hva som skjer i New York her

Praktisk informasjon

Den enkleste måten å nå Yankee Stadium på er med subwayen. Stasjonen du skal gå av på heter 161 St-Yankee Stadium, og det er umulig å gå glipp av stadion herfra. Linje D og 4 tar deg direkte fra Manhattan til Yankee Stadium.

  • Adresse: 1 East 161 Street

Yankee Stadium Yankees - Kamp

Hva kan jeg gjøre på Yankee Stadium?

Yankee Stadium er hjemmet til Yankees, men du kan også delta på en guidet tur. Besøke Monument Park, og mer. Les her.

Hvor ligger Yankee Stadium?

Yankee Stadium Ligger i The Bronx i New York. Les mer om stadion her

Hvordan reise til Yankee Stadium?

Den enkleste måten å reise til Yankee Stadium på er med subway. Finn mer informasjon her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt