Beste Donuts i New York

Best donuts i New York

Hvor er beste donuts i New York? Donuts er USAs kanskje mest populære snacks. Newyorkere liker også å ta en donut til kaffen, så byen er naturligvis hjemmet til titalls donut-shops. Det tilbys donuts for enhver smak, fra de mest grunnleggende du får i matvognene til de mest raffinerte på et fancy bakeri. Hvis du leter etter en gode NYC donuts, kan du gå til en av donut-kjedene, men jeg anbefaler deg også å besøke de små lokale donut-butikkene. Her er en liste over noen av New Yorks beste donuts.

Contents

Donut Tour i New York

Hvis du ikke ønsker å jakte på beste donuts i New York på egenhånd, men ønsker å få en guidet tur til de beste donut-butikkene i New York, ikke gå glipp av en av mine favoritturer: Donut Tour i New York! På denne guidet turen vil du prøven beste donuts i NYC, i tillegg til å utforske noen flotte områder på Manhattan med guiden.

 1. The Donut Pub

  The Donut Pub startet donut-reisen i 1964, og siden den gang har de tilberedt både tradisjonelle og unike smaker som salte sjokoladedonuts, donuts med lønnesirup og bacon og deres berømte Boston Kreme. Deres første beliggenhet, på 203 West 14th Street i West Village er åpent 24/7. The Donut Pub er både fri for peanøtter samt vanlige nøtter, som gjør plassen til det perfekte stoppet for de med nøtteallergi.

  Beste donuts i New York - The Donut Pub 1 Beste donuts i New York - The Donut Pub

 2. Peter Pan Donut & Pastry Shop

  Peter Pan Donut & Pastry Shop er et sted som tar deg med tilbake i tiden. Stedet åpnet dørene for første gang på 1950-tallet, og nesten ingenting har forandret seg siden den gang. De ansatte er kledd i retroklær, og butikken har et gammeldags utseende. Du kjenner kanskje også igjen stedet fra filmen Spider-Man: No Way Home. Dessuten serverer de alle slags deilige og – etter min mening – de beste donutene i Brooklyn. Du finner Peter Pan Donuts i Brooklyn på 727 Manhattan Avenue.

  Beste Donuts i New York - Peter Pan Donut Pastry Shop

 3. Krispy Kreme Times Square

  Krispy Kreme er en kjede av donut-shops i USA som er berømt for sine «original glazed donut». De har flere butikker i New York, men flaggskipbutikken på Times Square er definitivt den mest imponerende. Det kan være travelt, men når du er inne vil du fort glemme ventetiden da du kan se prosessen for hvordan de lager donuts mens du står i kø. Du er også nødt til å prøve Krispy Kreme Times Square sin eksklusive Big Apple doughnut, som serveres i en fancy grønn boks.

  Erics tips: «Når du bestiller Big Apple Donut på Krispy Kreme New York, vær klar for en overraskelse. Det er den dyreste donuten jeg noen gang har kjøpt, men er verdt opplevelsen.»

 4. Dominique Ansel Bakery

  Skaperen av berømte cronuts, Dominique Ansel, må selvfølgelig inkluderes på listen. En cronut er en croissant-donut hybrid som nå finnes over hele verden. Prisene på en original cronut tilsvarer berømmelsen og populariteten til stedet og de pleier også å bli utsolgt. Det finnes flere alternativer for å smake på din egne cronut: du kan stå i kø på SoHo-beliggenheter på 189 Spring Street (her står folk i kø allerede en time før åpning). Du kan også bestille cronuts på nett og velge dato for pick-up.

  New Yorks beste donuts - Dominique Ansel Bakery Beste donuts i New York - innsiden av Dominique Ansel Bakery

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt