Beste ostekake i New York

Beste ostekake i New York

Best ostekake i New York inneholder selvfølgelig berømte Junior’s cheesecake. Det finnes dog flere gode ostekaker å prøve når du er i The Big Apple, da det ikke finnes noen annen dessert og kake i verden som er mer New York en ostekaken. Det sies at New York ostekake har en autentisk og unik smak. Her er noen av de beste ostekakene i New York.

 1. Contents

  Eileen’s Special Cheesecake

  Eileen’s Special Cheesecake ligger i SoHo, i en noe skjult gate, som ikke engang de lokale pleier å vandre gjennom. Det at den er litt skjult, gir den en spesiell sjarm. Butikkens eier, Eileen, har solgt noen av New Yorks beste ostekaker i mer enn 35 år. Butikken er veldig koselig og utsmykket med bilder av kjente kunder, artikler skrevet om kakene deres og kunstverk av lokale kunstnere. Ostekaken er bakt med kremost (i motsetning til mange andre som bruker ricotta) og har en luftig konsistens. Eileen’s selger hele kaker, men de har også mini-ostekaker som er én servering. I butikken finner du ostekaker i en rekke smaker, i tillegg til andre kaker og kjeks.

  Beste ostekake i New York - Eileen's Special Cheesecake

 2. Junior’s New York

  Junior’s har eksistert i Brooklyn siden midten av 1900-tallet. Senere la de også til noen populære Manhattan-steder rundt Times Square. Junior’s tilbyr variert utvalg på menyen: smørbrød, salater, sjømat og kjøtt. Pass på så du ikke bestiller for mye mat, fordi stjernen på menyen er ostekaken. Junior’s skylder sin berømmelse til denne spesifikke desserten; den kalles ofte den beste ostekaken i New York. Ostekaken er bakt med kremost, krem, egg, sukker og vanilje. En rekke kjente personer, fra presidenter til Hollywood-stjerner har ikke klart å motstå denne godbiten.

  Beste ostekake i New York - Junior's Brooklyn Beste ostekake i New York - Junior's

 3. Cheesecake Factory i New York

  Jeg får ofte spørsmål om Cheesecake Factory finnes i New York. Det finnes en rekke av denne kjente restaurantkjeden i New York, men dessverre ikke på Manhattan. Om du ikke kan se for deg en New York tur uten å smake på en av de 30 forskjellige ostekakene som tilbys kan du ta subwayen til Cheesecake Factory i Queens. Ta enten M eller R linjen fra Times Square, det vil ta deg omtrent en halvtime. En annen Cheesecake Factory finner du rett på andre siden av Hudson, i New Jersey. Du kan ta PATH til Journal Square å gå av på Newport Station, fra stasjonen tar det omtrent 5 minutter å gå til restauranten.

  Erics tips: Hvis du tar PATH til Cheesecake Factory i New Jersey kan du også velge å gå av på det første stoppet etter Manhattan, ved navnet Exchange Place. Herfra kan du gå til restauranten via promenaden på Hudson River, som gir en fantastisk utsikt over Manhattans Skyline. Det er en trygg gåtur, selv etter middag, og tar rundt 20 minutter.

  Beste ostekake i New York - New Jersey

 4. Carlo’s Bakery

  En av USAs mest kjente konditorer, Cake Boss Buddy Valastro har også noen gode ostekaker. På Carlo’s Bake Shops selger han et stort utvalg av kaker og bakevarer, inkludert ostekaker i alle mulige type smaker. Du finner Carlo’s Bakery ved Times Square på Manhattan. Det originale bakeriet ligger i New Jersey.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt